NU MET EXTRA VOORDEEL! VAKANTIEBEURSKORTING T/M 28 FEBRUARI €50,00 p.p. KORTING (max.4 personen)

Sri Lanka rondreizen in alle soorten en maten. Je Sri Lanka rondreis op maat met onze hulp!

Sri Lanka rondreis wensen mail je naar info@singhareizen.nl of bel ons voor persoonlijk advies 085-2737 244
Sri Lanka rondreizen
specialist Singha reizen is helemaal gek van Sri Lanka! Wij bezoeken het prachtige Sri Lanka meerdere keren per jaar. Singha reizen kent dan ook vrijwel alle hotels van persoonlijk bezoek. Zo weet je zeker dat je met een echte Sri Lanka specialist te maken hebt, advies uit eerste hand! Vragen of wil je informatie? Welkom als onze gasten!


Sri Lanka rondreizen boek je bij de Sri Lanka reisspecialist voor Nederland en Belgie.

Singha reizen boekingen vallen onder de SGR garantie en het Calamiteiten fonds. Wij compenseren standaard je vlucht via Greenseats en Singha reizen is lid van de VvKR. De vereniging van kleinschalige reisspecialisten. Je gaat met Singha reizen gegarandeerd op reis met een échte Sri Lanka rondreis specialist.

Wij hebben een fantastische rondreis van 18 dagen op Sri Lanka gehad! Jan en Anna
Lees meer ervaringen van onze gasten
Jullie hebben voortreffelijk maatwerk geleverd! Dit smaakt naar meer Sri Lanka!
Lees meer ervaringen van onze gasten
Bekijk onze Singha Specials!
Sri Lanka maatwerk rondreis

Maatwerk rondreizen naar Sri Lanka

Wil je een reis aanpassen, zelf een vakantie samenstellen of een bijzondere excursie in je Sri Lanka rondreis? Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale Sri Lanka rondreis. Jouw wensen en onze kennis maken van elke reis een onvergetelijke ervaring. Wij reizen meerdere keren per jaar naar Sri Lanka om voor jullie dé unieke plekjes te ontdekken. Welkom bij Singha reizen!

Individuele Sri Lanka rondreizen

Al jaren Singha toppers, onze zomeraanbiedingen. Je kunt een Singha Special toevoegen, de garantie voor contact met de lokale bevolking. De reizen zijn individuele Sri Lanka rondreizen met een privé chauffeur. Populair zijn best of Sri Lanka, budget en guesthouse rondreis.

Op Sri Lanka vakantie in de winter?

Een Sri Lanka rondreis in de winter kan natuurlijk ook. Het is een goede periode om te reizen en in het zuiden en westen liggen de stranden waar je deze periode lekker kunt afsluiten.

> IK HEB ZIN IN EEN SRI LANKA WINTERVAKANTIE!
Ontmoet het échte Sri Lanka met specialist Singha reizen<br>
Ontmoet het échte Sri Lanka met specialist Singha reizen

Individuele Sri Lanka rondreizen. Bijzonder en op de meest zorgeloze manier!

Rondreizen met Singha Reizen... op vakantie met dé specialist voor je individuele rondreis. Wij bieden je alleen maar Sri Lanka rondreizen aan. Daarin zijn we gespecialiseerd, wij zijn nu éénmaal wild van het land! Als gast ga je dat zeker merken. Onze persoonlijke aandacht en de rondreizen scoren bijna allemaal een 9 (en soms hoger)

Wij maken je vakantie naar Sri Lanka ook graag op maat. Heb je vragen of suggesties? Mail je rondreis wensen naar info@singhareizen.nl of bel 085 - 2737 244.

Wij zijn gek op Sri Lanka en helpen je graag verder. Kies je voor je Sri Lanka rondreis het liefst dé echte specialist dan zit je bij Singha reizen goed.

Sri Lanka rondreizen

Wil je lezen hoe de Sri Lanka rondreis van eerder reizigers beviel?

Natuurlijk kunnen wij een prachtig verhaal opschrijven, maar dat laten we onze reizigers liever zelf doen! Singha's laatste rondreizen werden met gemiddeld een 9 beoordeeld door de gasten! Lees hier over de ervaringen van anderen die met Singha Reizen op Sri Lanka rondreis zijn geweest en lees hoe hun vakantie is bevallen.

Nog meer rondreis ervaringen van andere reizigers? Bekijk al onze referenties op de overzichtspagina. Lees meer Sri Lanka rondreis ervaringen

De mooiste rondreis door Sri Lanka

Heb jij er altijd al van gedroomd om Sri Lanka een keer te ontdekken? Dan raden wij je aan om eens te komen kijken bij de mogelijkheden op dit gebied die Singha Reizen je te bieden heeft. We zijn de Sri Lanka specialist van Nederland en hebben meerdere rondreizen door dit prachtige land voor je klaarstaan. Wil jij ook een rondreis door Sri Lanka waarbij alles voor je geregeld is? Waarbij je er op kunt rekenen dat er een gids met je meegaat die je alles laat zien en alles vertelt over dit prachtige land? Dan raden we je aan om eens op onze website te komen kijken bij de verschillende reizen die we hier voor je klaar hebben staan.

Een rondreis naar Sri Lanka maken

Als die mooie Sri Lanka rondreis al jarenlang bovenaan je verlanglijstje staat, dan is het goed om eens te kijken bij wat wij allemaal te bieden hebben. Sri Lanka is een prachtig land waar veel te ontdekken valt. We zijn er zelf al vele malen geweest en hebben zelf de plekken ontdekt die we ook aan onze klanten aanbieden. We hebben geslapen in de hotels waar jij ook gaat slapen en kennen de gidsen die jou door het land rond gaan leiden zeer goed. Zo kun jij er op rekenen dat je een mooie, goed geplande, veilige rondreis door Sri Lanka gaat maken.

Meer weten over onze Sri Lanka rondreizen?

Als jij meer wil weten over onze reizen, dan kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We vertellen je dan graag meer over wat er bij ons allemaal te beleven is. Je kunt er voor kiezen om een reis te maken met je familie, als onderdeel van een groep, of individueel. We hebben daarbij een rondreis naar Sri Lanka voor verschillende budgetten. Onze Sri Lanka rondreis is een reis die je nooit meer zult vergeten! We vertellen je graag meer over de Sri Lanka rondreizen van Singha Reizen.