Trouwarrangementen

Trouwen in Sri Lanka doe je op een unieke locatie in tropische sferen. Trouw op het strand, in de bergen of tussen de rijstvelden. Je droombruiloft in Sri Lanka wordt door ons tot in de puntjes geregeld. We hebben al diverse droom huwelijkslocaties voor je geselecteerd. Heb je specifieke wensen? Wij kennen de mogelijkheden in Sri Lanka goed en vertellen je graag over de mogelijkheden om je droombruiloft in Sri Lanka nog verder te personaliseren.

Sri Lanka is de perfecte bestemming voor je droombruiloft. Het exotische eiland staat bekend als de parel van de Indische Oceaan. Met de grote diversiteit aan natuur, de rijke cultuur en vriendelijke bevolking is Sri Lanka een geliefde trouwbestemming. De mogelijkheden voor een bruiloft in Sri Lanka zijn eindeloos.

Singha Reizen helpt je graag verder bij het vormgeven van je droomdag. Ben je nieuwsgierig naar de trouwarrangementen en trouwlocaties in Sri Lanka? Lees dan snel verder.

Trouwarrangementen in Sri Lanka

Sri Lanka staat bekend om de vele en waardevolle edelstenen die er te vinden zijn. Een mooie reden onze trouwarrangementen te vernoemen naar een aantal kostbare stenen. Wist je dat de grootste blauwe Saffier ter wereld gevonden is in Sri Lanka?

Singha Reizen biedt verschillende trouwarrangementen in Sri Lanka aan. Deze trouwarrangementen bieden je veel mogelijkheden om je huwelijk in Sri Lanka zo vorm te geven. Uiteraard realiseren wij ons dat ieder bruidspaar en ieder huwelijk anders is en alle arrangementen kennen de mogelijkheid om deze tijdens de voorbereidende gesprekken verder op maat te maken zodat het echt jullie droomhuwelijk in Sri Lanka wordt.

Het basisarrangement is Topaas. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om romantisch te kunnen trouwen in Sri Lanka. We regelen ook je vliegtickets naar Sri Lanka, een 6-daags verblijf in een resort naar keuze en uiteraard de legalisatie van je bruiloft.

Het Saffier arrangement is de opvolger van Topaas. Met dit arrangement ga je ook op een aansluitende 7-daagse luxe huwelijksreis, je hotelkamer krijgt een fijne upgrade en het huwelijk wordt voor je vastgelegd op beeldmateriaal.

Kies je voor het Robijn arrangement dan wordt het een nog groter feest met traditionele dansers en trommelaars die op je ceremonie komen. En wat is een feest zonder gasten? Met het Robijnarrangement worden ook de vliegtickets en het 3-daagse verblijf voor 10 gasten geregeld.

Het Diamant arrangement is de topper. Tijdens je verblijf in het resort geniet je van twee ontspannende SPA behandelingen. Je kijkt je ogen uit tijdens je huwelijksreis gedurende een romantische vlucht met een klein vliegtuig boven Sri Lanka. Ook is voor je gasten een aansluitende rondreis geregeld.

Klik op het arrangement voor meer informatie.

∞ Topaas ∞

Topaas is alles wat je nodig hebt om romantisch te trouwen in Sri Lanka. Wij regelen alles van A tot Z voor jullie!

∞ Saffier ∞

Kies voor nog meer comfort en aansluitend een luxe huwelijksreis door het prachtige Sri Lanka.

∞ Robijn ∞

Nodig ook 10 gasten uit voor je droombruiloft in Sri Lanka en maak er samen een onvergetelijk feest van.

∞ Diamant ∞

Nog meer extra's voor jullie en je gasten en jullie maken een
romantische vlucht boven het mooie Sri Lanka.


Trouwlocaties

Trouwen in Sri Lanka doe je op één van de onderstaande zorgvuldig geselecteerde locaties van Singha Reizen. Uitgestrekte gouden stranden, groene bergen bij Kandy of tussen de rijstvelden in het binnenland. Kies de perfecte plek om elkaar het jawoord te geven. Je verblijft minimaal 6 dagen in jouw resort naar keuze en trouwt hier op dag 4. Naast de keuze uit onderstaande droom trouwlocaties en onze vier trouwarrangementen is het ook mogelijk op andere locaties in Sri Lanka themafeesten te organiseren zodat je een geheel eigen invulling aan je trouwdag in Sri Lanka geeft. We informeren je graag.