Over Singha Reizen - Reisbureau Sri Lanka | Singha Reizen

Singha Reizen is hét reisbureau voor individuele rondreizen naar Sri Lanka. Onze rondreizen zijn scherp geprijsd, omdat we alleen via internet werken. Dat dit veel mensen aanspreekt is bewezen, we zijn niet voor niets de grootste specialist in Nederland en België!

André Ladenius bezocht Sri Lanka met zijn gezin voor een avontuurlijke vakantie. Niet lang na zijn terugkeer in Nederland, werd Sri Lanka getroffen door een zware tsunami (2004). Ze besloten terug te gaan om hulp te bieden. Daar hielpen ze met het bouwen van huizen in Telwatta en voorzagen ze mensen van middelen om weer een bestaan op te bouwen. Telwatta is een dorpje aan de zuid-westkust vlakbij de plek waar de trein door de golven werd meegesleurd. Het werk daar leverde vrienden voor het leven en extra familie op! Bij terugkomst werd besloten dat er 'iets' met de projecten gedaan zou moeten worden. Singha Reizen zag in 2006 het licht als internet reisbureau om zo de middelen te behouden om dat te doen.

Huizen bouwen in Telwatta - Sri Lanka
Huizen bouwen in Telwatta - Sri Lanka

De filosofie van Singha Reizen

We weten wat er leeft op Sri Lanka, omdat we er zelf gewerkt hebben hebben. Daarnaast wijkt onze filosofie af van veel andere reisbureau's. We proberen een actieve bijdrage te leveren aan de welvaart van het land. Dat doen we door met een deel van de marge op onze rondreizen projecten in Sri Lanka te ondersteunen. Met onze lokale collega's werken we nauw samen voor het beste aanbod aan Sri Lanka rondreizen. Onze collega's in Sri Lanka hebben een jarenlange ervaring (enkele met meer dan 25 jaar!). Het zijn mensen die we persoonlijk kennen en die passen bij onze insteek. Zij staan samen met het team in Nederland borg voor een keurig verzorgde Sri Lanka rondreis en begeleiding daar waar nodig tijdens je reis. Daarnaast zullen onze lokale collega's je met raad en daad overdag (en indien nodig 's nachts) van dienst zijn.

Maatschappelijk verantwoord en erkend

Onder het kopje Reizen met een doel kun je lezen over de projecten die wij steunen met een deel van de opbrengsten van het reisbureau. Je draagt op het moment dat je gast bent van Singha Reizen altijd een beetje bij aan deze projecten. We zijn overigens aangesloten bij de vVKR en de SGR. Dan ga je zeker op reis!

Een reis op maat naar Sri Lanka

Doordat we vooral via internet werken, kunnen we deze rondreizen scherp aanbieden. Ons reisaanbod op de website betreft vooral voorbeeldreizen. Je kunt ze zo boeken, maar in 80% van de gevallen maken we kleine aanpassingen of stellen we de reis volledig op maat samen. De klant staat bij de Sri Lanka rondreis specialist centraal.

Wil je Sri Lanka combineren met de Malediven of met de Khmer-cultuur van Cambodja, kijk dan eens bij onze combinatiereizen.