In Sri Lanka hebben we het erg getroffen met Suminda, wat een schat en wat een geduld, als we weer eens te laat waren. Hij heeft ons totaal ontzorgt, info over het leven in Sri Lanka gegeven en ons veilig weer naar Colombo gebracht.

De Lunch bij Chandani, was super gezellig en wat wilde ze ons verwennen. Alle mensen op Sri Lanka trouwens. Wat een oprechte hartelijkheid en wat willen ze graag dat wij het naar ons zin hadden. En je gunt het de mensen zo, wat hebben ze het zwaar gehad, en zeuren ho maar, daar zal je ze niet op betrappen. We waren blij met de keuzes die we hebben gemaakt voor deze rondtour. We hebben wel Polonnaruwa ingeruild voor een safaritour in het Ecopark, zelf geregeld in overleg met Suminda, dat was een hele mooie ervaring, met veel olifanten. Het verblijf in Mawanella, met de fietstour en het eten was heerlijk, samen komen en de zorgzaamheid van de mensen daar.

Op de terugreis naar Negombo zijn we langs Waikal gereden, daar heerlijk geluncht en zijn we bij Harald de boot in gestapt om een tocht te maken over het Hollandse Kanaal, was erg leuk.

Ook de support van Anton de plaatselijke touroperator, was geweldig, elke dag elk moment bereikbaar en zeer hulpvaardig.

We gaan weer sparen voor een andere reis, Vietnam trekt ons ook. Bedankt voor je suggesties.

Groet Loes en Henny

Singha Reizen