Sri Lanka rondreizen | Sri Lanka rondreis specialist

Iedere rondreis door Sri Lanka is met zorg samengesteld. Of je nou alleen of met een groep op rondreis gaat, goedkoop op vakantie wilt of liever een meer luxe individuele rondreis wenst. Wist je dat zo'n 80% van onze rondreizen naar Sri Lanka maatwerk betreft? Kies rechts een categorie of gebruik het onderstaande filter om je resultaten te verfijnen en je vind je ideale Sri Lanka rondreis. Druk na het selecteren van je filter keuze op het kruisje om een nieuwe selectie te maken.

Filter reizen op:

Je Sri Lanka rondreis aanpassen?

Het is mogelijk je Sri Lanka rondreis aan te passen. Misschien wil je liever een ander hotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit aan als je het aanvraagformulier invult, we zullen dan een aangepaste prijsopgave voor je rondreis in Sri Lanka maken. Er zijn zeer veel verschillende combinaties in en met Sri Lanka mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of bellen voor meer informatie voor jouw ideale Sri Lanka rondreis.

Sri Lanka Vliegtickets voor je reis

Naast het op maat maken van je persoonlijke Sri Lanka rondreis kan Singha Reizen je ook helpen met een vliegticket. Wij werken samen met de grootste ticket leveranciers van Nederland, waardoor je kunt profiteren van de beste tarieven. Je kunt uiteraard ook zelf een ticket naar Sri Lanka kopen en ons alleen je rondreis laten verzorgen. Lees meer over vliegtickets naar Sri Lanka.

Wat voor soort Sri Lanka rondreis zoek jij?

Je kunt de bovenstaande Sri Lanka rondreizen gebruiken als inspiratie. Zoals al gemeld maken we zo'n 80% van alle Sri Lanka rondreizen geheel op maat. Dat vinden we zelf ook leuk om te doen. Zorgen dat jou Sri Lanka reis helemaal gaat passen en het je ideale Sri Lanka vakantie wordt. Omdat we zelf ieder jaar wel meerdere keren in Sri Lanka op rondreis zijn kennen we het land en de hotels erg goed.

De meeste rondreizen in Sri Lanka zijn individuele rondreizen?

De meeste reizen die wij organiseren zijn individuele Sri Lanka rondreizen. Je Sri Lanka rondreis maak je dan met je eigen chauffeur/gids in een luxe auto of ruime minibus. Best heel comfortabel toch zo'n rondreis? In de zomer hebben we vaak wel meerdere groepsreizen. Je Sri Lanka rondreis is dan met een Nederlands sprekende reisbegeleider. Je kunt dus bij ons altijd terecht voor de Sri Lanka rondreis die bij jou past.

Op zoek naar meer Sri Lanka rondreis informatie?

Wil je goed voorbereid op rondreis naar Sri Lanka? Op singhareizen.nl kun je vast vooraf veel informatie vinden. Je treft op de Sri Lanka pagina veel handige informatie aan. Daar kun je ook doorklikken naar de pagina met veel Sri Lanka highlights, Tijdens je Sri Lanka rondreis zul je er vast veel bezoeken. Ook tref je er de praktische informatie aan. Wil je weten wat eerdere gasten van Singha reizen van hun Sri Lanka rondreis vonden? Klik dan snel op onze Ervaringen pagina en lees daar ook met welk cijfer ze de Singha dienstverlening beloonden.