Sri Lanka rondreis aanbiedingen in de zomer van 2018

Sri Lanka aanbiedingen in de zomer van 2018 hebben in de zomerperiode een vaste prijs. Je betaald de prijs die je op de website ziet staan. Alle reizen zijn ook nog op maat aan te passen. Vraag een uitgewerkte offerte aan en ga in de zomer voordelig met Singha reizen naar Sri Lanka.

Wij hebben de Sri Lanka zomeraanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Hier vindt je de rondreis die bij jou past! Een echte guesthouse tour, een voordelige budget tour of een boutique reis, da's best veel keuze om je ideale Sri Lanka vakantie te vinden. Je gaat zeker slagen. Liever een groepsreis/ Ook onze Perahera groepreis is in de zomer een goede keuze.

- Uitdagende highlights rondreizen (15/18 dagen Guesthouse, Budget en goede middenklasse hotels) - De luxe Sri Lanka boutique rondreis voor de liefhebber van de mooiste hotels- Een 22 daagse Sri Lanka rondreis met veel natuur/trekkings en zelfs een binnenlandse vlucht- Sri Lanka Festival special: Je bezoekt de Kandy Perahera tijdens je Sri Lanka groepsrondreis