Een prachtige rondreis door Sri Lanka | van budget tot luxe reizen

Waar begint je rondreis door Sri Lanka nu beter dan bij het reisbureau met het grootste aanbod? Je komt dan voor je rondreis door Sri Lanka uit bij Singha Reizen. Met het grootste aanbod rondreizen door Sri Lanka voor de individueel ingestelde reiziger ga je zeker je perfecte rondreis in Sri Lanka vinden. Rondreizen in Sri Lanka is een fantastische ervaring. Doordat Sri Lanka niet zo heel groot is, het heeft de oppervlakte van de Benelux, reis je nooit hele dagen achter elkaar. Kies onderstaand de categorie die het best bij je reisplannen past en vind éénvoudig de Sri Lanka rondreis van je dromen.

Wat voor rondreis zou je in Sri Lanka willen maken?

Een goede vraag om je rondreis in Sri Lanka mee te beginnen! Want wat voor rondreis in Sri Lanka wil jij maken? Wij helpen je graag verder. Bij Singha Reizen hebben we standaard al zo'n 35 reizen voor je in het pakket. En als die van jou er niet tussen staat dan maken we graag de reis op maat voor je. Voor de meeste gasten maken we de Sri Lanka reis op maat. Dat is bij ons reisbureau geen enkel probleem, graag zelfs! Je zult al snel merken hoe flexibel wij zijn om de perfecte rondreis naar Sri Lanka voor jou te organiseren. Bij de Sri Lanka rondreis specialist Singha Reizen ga je vast slagen!


We helpen je jouw perfecte Sri Lanka vakantie samen te stellen

Je hebt vast wel speciale wensen voor je rondreis naar Sri Lanka. Bij Singha reizen spelen we er graag op in. Zo organiseren we regelmatig de rondreis voor onze gasten buiten de gebaande paden. We kunnen je rondreis in Sri Lanka echt helemaal op maat maken. Dat doen we veel en graag. Veel families of voor stellen vragen aanpassingen op een rondreis uit ons aanbod waarop we dan aanpassingen maken zodat het hun ideale rondreis in Sri Lanka wordt. Anderen hebben hun Sri Lanka vakantie al min of meer in het hoofd en helpen we om het te organiseren en fine te tunen. Het blijft trouwens door onze directe manier van werken altijd lekker betaalbaar en soms zelfs goedkoop. Je krijgt als gast bij Singha reizen de rondreis in Sri Lanka die bij jouw past!


Tips voor je rondreis door Sri Lanka

Sri Lanka is een boeddhistisch land. Je rondreis door Sri Lanka zal dus ongetwijfeld enkele van de highlights van het boeddhisme aandoen. Wist je dat Sri Lanka zo'n ideaal reis land is omdat het ongeveer zo groot is als de Benelux. Je legt daardoor afstanden af die zeer te overzien zijn en zit nooit van vroeg in de ochtend tot laat in de avond in de auto. Hoewel, een vakantie in Sri Lanka blijft ook gewoon een avontuurlijke rondreis door een Aziatisch land, en als je je daar op instelt zal het je zeker bevallen. Tijdens je rondreis door Sri Lanka zul je merken hoe makkelijk je contact maakt met de bevolking en hoe leuk het is om een lokale tempel te bezoeken.

Altijd wel een vriendelijk gezicht in Sri Lanka. Je zult merken hoe toegankelijk de bevolking is.
Altijd wel een vriendelijk gezicht in Sri Lanka. Je zult merken hoe toegankelijk de bevolking is.

Je Sri Lanka vakantie is in de juiste handen bij de reis specialist

Singha reizen kent het rondreis land Sri Lanka van haver tot gort. We komen er meerdere keren per jaar en dat al meer dan tien jaar. De meeste hotels zijn dan ook door de mensen van Singha reizen persoonlijk bezocht. Je hebt met de echte Sri Lanka specialist te maken. Wij doen niets anders, hoewel.. Je kunt je Sri Lanka rondreis prima combineren met een bezoek aan Dubai, Abu Dhabi of de Malediven. Ons reisbureau biedt je ook de mogelijkheid om Sri Lanka te combineren met India en Cambodja. Met name de eerste rondreis, de combinatie India en Sri Lanka wordt veel geboekt in de zomer. Onze medewerkers delen onze passie voor Sri Lanka graag met je. Mail je rondreis wensen naar info@singhareizen.nl of bel ons voor advies 085-2737 244

In de oude koningsstad Polonnaruwa tref je enorme Boeddha beelden aan in de granieten rotsblokken
In de oude koningsstad Polonnaruwa tref je enorme Boeddha beelden aan in de granieten rotsblokken