Sri Lanka Trouwlocatie | The Palms Hotel

The Palms is gelegen aan de westkust van Sri Lanka en is de perfecte trouwlocatie voor strandliefhebbers. De ingang van het hotel wordt omringt door een lotusvijver. Waan jezelf in Sri Lankaanse sferen. Je bent omgeven door de pracht van de natuur in dit resort dat op 2 minuten loopafstand van de Indische Oceaan ligt.

De klassieke hotelkamers met een privésfeer hebben stuk voor stuk een subliem uitzicht op de oceaan of op de omliggende tuin. Van dit uitzicht zul je zeker genieten als je wakker wordt en de balkondeuren openslaat. De vrolijke kleuren geven je een warm gevoel.

Het dineren in The Palms is een culinaire beleving. Het open restaurant met uitzicht op de uitgestrekte tuin serveert voor ieders wil wel wat. Kies je voor een Westers gerecht of een traditioneel Sri Lankaanse maaltijd. Er is een speciaal restaurant voor de echte seafood liefhebbers, je dineert hier onder de sterrenhemel met het geluid van de golven op de achtergrond. Aan het einde van de avond kun je nog heerlijk genieten aan de bar van het restaurant.


Wil je ontspannend je huwelijk in gaan? Kom helemaal tot rust in de Ayurvedische SPA of op een ligbed bij het zwembad. Wil je naast ontspannen ook iets actiefs doen? Dat kan in de fitnessruimte van The Palms. Ben je competitief ingesteld? Doe dan een wedstrijdje tafeltennis of beach-volleybal.

Zwemmen in de zee en het zwembad kan hier allebei<br>
Zwemmen in de zee en het zwembad kan hier allebei

Trouwen op het strand met de geluiden van de oceaan op de achtergrond?
De medewerkers van het hotel staan voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Alles kan geregeld worden in overleg zodat er voor jullie geen zorgen zijn.

Prijs per arrangement

De onderstaande prijzen zijn o.a. inclusief vliegtickets, transfers en een 6-daagsverblijf in het resort.
In de prijs van het Robijn- en Diamant arrangement zijn ook de vliegtickets en het 3-daagsverblijf voor 10
gasten inbegrepen. De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de trouwarrangementen. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is en daarom maken we het graag persoonlijk en op maat voor je.

Klik op het arrangement om te zien wat allemaal inclusief is.

∞ Topaas ∞

€6,550,-

∞ Saffier ∞

€12,200,-

∞ Robijn ∞

€34,000,-

∞ Diamant ∞

€57,000,-


Wil je meer informatie over trouwen in Sri Lanka?

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.