Sri Lanka Trouwlocatie | Maalu Maalu Resort

Fluwelen stranden, een heldere blauwe zee en een zonnige lucht. Dat is de omschrijving van de locatie van Maalu Maalu Resort. Het is de plek als je altijd op het strand hebt willen trouwen. Het resort is gelegen in Passikudah, een rustig plaatsje aan de oostkust van Sri Lanka.

Het 5-sterren resort is kleinschalig waardoor het een warm gevoel uitstraalt. De houten chalets met rieten daken geven je het gevoel dat je in een authentiek Sri Lankaans vissersdorpje bent. De inrichting van de kamers zijn luxe en modern. De warme tonen met tropische tinten laten je helemaal ontspannen.

<br>

Dineren in een oude vissersboot op het strand van Passikudah <br>
Dineren in een oude vissersboot op het strand van Passikudah 

In dit resort heb je verschillende eetgelegenheden. Je kunt kiezen voor een traditioneel Sri Lankaans gerecht in het restaurant of voor zeevruchten op het strand. Vergeet vooral niet een hapje en drankje te doen bij de bijzondere poolbar. Deze bestaat uit twee traditionele vissersboten die verbouwd zijn tot eethoek.Tijdens je verblijf zijn er genoeg dingen te zien en te doen in de omgeving van Passikudah. Zo zijn er mogelijkheden voor diverse watersporten waaronder snorkelen of duiken. Of kies voor een fiets tour om dit ongerepte stukje Sri Lanka te ontdekken. Wil je liever ontspannen? Dit kan in de SPA van het resort. Je hebt hier keuze uit vele heerlijke behandelingen om helemaal tot rust te komen. Ook kun je natuurlijk op een ligbedje relaxen bij het zwembad of op het strand.

Vanuit het zwembad heb je uitzicht op de Indische Oceaan<br>
Vanuit het zwembad heb je uitzicht op de Indische Oceaan
Trouwen op het strand van Sri Lanka

Altijd al gedroomd om het jawoord te geven in paradijselijke sferen?

Het resort is bij uitstek de perfecte locatie voor jullie bruiloft. De ceremonie is op het strand met de blauwe Indische Oceaan op de achtergrond. We helpen je graag bij het organiseren van deze mooie dag. De medewerkers van het resort zullen er alles aan doen om deze dag memorabel te maken voor je.

Prijs per arrangement

De onderstaande prijzen zijn o.a. inclusief vliegtickets, transfers en een 6-daagsverblijf in het resort.
In de prijs van het Robijn- en Diamant arrangement zijn ook de vliegtickets en het 3-daagsverblijf voor 10
gasten inbegrepen. De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de trouwarrangementen. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is en daarom maken we het graag persoonlijk en op maat voor je.

Klik op het arrangement om te zien wat inclusief is.

∞Topaas ∞

€ 7,300,-

∞ Saffier ∞

€ 12,500,-

∞ Robijn ∞

€ 35,400,-

∞ Diamant ∞

€ 58,500,-


Wil je meer informatie over trouwen in Sri Lanka?

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.