Sri Lanka Trouwlocatie | Jetwing Kaduruketha

Tussen de weelderige rijstvelden en de bergen ligt dit luxe eco resort. Dit is het eerste agrarische hotel in Sri Lanka waarbij de accommodatie zich helemaal samen mengt met het landschap.

Het hotel is duurzaam ontworpen zodat het lijkt op een landbouwdorpje. De verblijven hebben een uitzicht op de rijstvelden of op het bos, beschikken over een kingsize bed en een regendouche. De inrichting van je verblijf is natuurlijk en tegelijkertijd ook modern. Het geeft je een gevoel dat je deel uit maakt van een traditioneel dorpje.

Het huisje is zo ontworpen zodat je een prachtig uitzicht hebt op de rijstvelden.<br>
Het huisje is zo ontworpen zodat je een prachtig uitzicht hebt op de rijstvelden.

Kom tot rust in het zwembad met uitzicht op de rijstvelden en de bergen op de achtergrond. Wil je nog meer ontspanning dan is een uitstapje naar de SPA een aanrader. Tijd voor elkaar en genieten van de ambiance staan centraal in dit resort.

Omdat je bij een agrarisch resort verblijft, zijn de spijzen een ware ervaring. Dineer in het restaurant of kies zelf een setting waar je wilt dineren. Dit kan tussen de rijstvelden of bij de rivier. Er wordt gebruik gemaakt van het concept farm-to-table. Hierdoor ben je in de gelegenheid om de producten die in de omgeving worden gemaakt vers te eten.

Geniet van je diner met dit prachtige uitzicht<br>
Geniet van je diner met dit prachtige uitzicht

Dit traditionele dorpje is de perfecte plek voor een Sri Lankaanse bruiloft.

Je trouwt hier in de kalmte en de schoonheid van de natuur. We helpen je graag met het organiseren van de mooiste dag van je leven tussen de rijstvelden in Sri Lanka.

Prijs per arrangement

De onderstaande prijzen zijn o.a. inclusief vliegtickets, transfers en een 6-daagsverblijf in het resort.
In de prijs van het Robijn- en Diamant arrangement zijn ook de vliegtickets en het 3-daagsverblijf voor 10
gasten inbegrepen. De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de trouwarrangementen. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is en daarom maken we het graag persoonlijk en op maat voor je.

Klik op het arrangement om te zien wat allemaal inclusief is.

∞ Topaas ∞

€ 7,300,-

∞ Saffier ∞

€ 12,300,-

∞ Robijn ∞

€ 35,400,-

∞ Diamant ∞

€ 58,600,-


Wil je meer informatie over trouwen in Sri Lanka?

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.