Sri Lanka Trouwlocatie | Amaya Hills

Verstopt in de bergtoppen rondom Kandy ligt het Amaya Hills, paleis in de bergen. Omgeven door al het groen zul je helemaal tot rust komen op deze locatie.

De architectuur van dit hotel is gebaseerd op hoe paleizen er in Sri Lanka vroeger uitzagen. Het interieur neemt je mee in de rijke historie die de stad kent. De warme diepe kleuren met houten accenten zorgen voor een intieme sfeer van de hotelkamers. De kamers hebben een adembenemend uitzicht op de omliggende valleien en bergen. En als de avond valt, kleurt de lucht in verschillende tinten rood. De kleur van liefde.


Het restaurant is een plek waar verschillende smaken samenkomen. Met de verse lokale ingrediënten die gebruikt worden kan het niet anders dan dat je hier met een voldaan gevoel de dinerzaal verlaat. Je kunt er ook voor kiezen om op je hotelkamer te eten, op het balkon bijvoorbeeld waar je een prachtig uitzicht hebt. Zin in een cocktail of een snack? Dan kun je terecht in de Dumbara Bar.


Vanuit het zwembad heb je een panoramisch zich op de omliggende bergen. Relax en kom tot rust in de SPA waar je kunt kiezen uit verschillende behandelingen. Amaya Hills ligt in de omgeving van Kandy, de culturele hoofdstad van Sri Lanka. Bezoek hier een markt of de beroemde tempel van de tand.

Amaya Hills zorgt voor een betoverende bruiloft tussen de bergtoppen in Sri Lanka waar de liefde in de lucht hangt.

Singha Reizen regelt het voor je. Van de bruidstaart tot de huwelijksreis. Kies uit één van onze trouwarrangementen.

Prijs per arrangement

De onderstaande prijzen zijn o.a. inclusief vliegtickets, transfers en een 6-daagsverblijf in het resort.
In de prijs van het Robijn- en Diamant arrangement zijn ook de vliegtickets en het 3-daagsverblijf voor 10
gasten inbegrepen. De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de trouwarrangementen. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is en daarom maken we het graag persoonlijk en op maat voor je.

Klik op het arrangement om te zien wat allemaal inclusief is.

∞ Topaas ∞

€ 6,900,-

∞ Saffier ∞

€ 12,400,-

∞ Robijn ∞

€ 35,000,-

∞ Diamant ∞

€ 58,200,-


Wil je meer informatie over trouwen in Sri Lanka?

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.