Sri Lanka Trouwlocatie | Centara Ceysands Resort

Bentota is een kustplaatsje aan de monding van de Bentota rivier. Het resort is gelegen op een schiereiland waardoor je uitzicht hebt op de rivier en aan de andere kant op de Indische Oceaan. Dit maakt het een bijzondere locatie om te trouwen.

Het moderne resort is ruim en beschikt over grote kamers met balkon of terras. Alle kamers hebben een panorama op de rivier of de oceaan. Hierdoor zal je snel de deuren naar buiten openslaan om te genieten van het uitzicht. De kamers zijn modern en trendy ingericht en beschikken over essentiële benodigde voorzieningen. De levendige kleuren zorgen voor een waar thuisgevoel.

De vrolijke kleuren geven je een warm gevoel<br>
De vrolijke kleuren geven je een warm gevoel
Diner, bentota, Centara Ceysands, Sri Lanka, Trouwen

Met de verschillende restaurants zit er altijd wel een gerecht bij waarvan je kunt genieten. Van Sri Lankaanse tot Internationale gerechten. Toch liever zeevruchten of iets uit de Thaise keuken? Veel is mogelijk bij Centara Ceysands.De faciliteiten waarover dit hotel beschikt zorgen ervoor dat je altijd wel iets te doen hebt. Breng een bezoek aan SPA Cenvaree en kies uit 1 van de 6 ontspannende behandelingen. Je kunt natuurlijk ook relaxen bij het zwembad met de rustgevende oceaan op de achtergrond. Wil je liever iets actiefs doen? Stap dan in een kano op de rivier of ga snorkelen. Het resort is ook gericht op families en daarom is er voor jong en oud altijd wel iets te beleven.

Duik zo het zwembad in vanuit je hotelkamer! <br>
Duik zo het zwembad in vanuit je hotelkamer!

Wil je trouwen op deze magische plek tussen de rivier en de oceaan?
Wij regelen het graag voor je! In overleg zullen we de mooiste dag van je leven voorbereiden. Trouw je liever aan de kant van de oceaan of aan die van de rivier? De keuze is aan jullie. De medewerkers van het hotel zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag zal worden.

Prijs per arrangement

De onderstaande prijzen zijn o.a. inclusief vliegtickets, transfers en een 6-daagsverblijf in het resort.
In de prijs van het Robijn- en Diamant arrangement zijn o.a. de vliegtickets en het 3-daagsverblijf voor 10
gasten inbegrepen. De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de trouwarrangementen. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is en daarom maken we het graag persoonlijk en op maat voor je.

Klik op het arrangement om te zien wat allemaal inclusief is.

∞ Topaas ∞

€ 6,750,-

∞ Saffier ∞

€ 11,600,-

∞ Robijn ∞

€ 33,600,-

∞ Diamant ∞

€ 56,500,-


Wil je meer informatie over trouwen in Sri Lanka?

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.