Unieke ervaringen die je met de hele familie beleeft! | Blog by Taco

Unieke ervaringen die je met de hele familie beleeft!

Dat is waar onze familiereizen voor staan. Het belangrijkste van een familiereis is dat de hele familie er heel veel plezier aan beleeft. Onze familiereizen zijn dan ook een mooie combinatie van actief bezig zijn, natuur, cultuur en ook lekker ontspannen.

Wat een heerlijke stranden heeft Sri Lanka!
Wat een heerlijke stranden heeft Sri Lanka!
Olifanten spotten met de kinderen<br>
Olifanten spotten met de kinderen

Houden jullie meer van natuur, dan is de reis “Olifanten spotten met kids” wellicht meer iets voor jullie. Deze reis richt zich meer op de natuur. Je gaat hier dan ook in meerdere nationale parken olifanten spotten, maar ook apen, krokodillen, herten en nog veel meer. De combinatie met de fascinerende koningsstad Polonarruwa en Galle, het best bewaarde VOC-fort ter wereld maakt deze reis een unieke belevenis voor het hele gezin!

Neem bijvoorbeeld onze "Sri Lanka familiereis 2020": Jullie gaan tijdens deze reis de highlights van Sri Lanka bekijken. De eeuwenoude koningssteden en de betoverende tempels worden afgewisseld met een olifanten safari, waarbij je misschien ook wel luipaarden gaan zien. In het programma zit ook een rafting experience, waarbij je met een raft een rivier in de jungle afvaart. De beroemde treinreis in de bergen en een gave BBQ in de natuur zit ook in het programma!

Nederlands fort in Galle<br>
Nederlands fort in Galle

Hebben jullie wat meer tijd en zijn wat avontuurlijker ingesteld? Dan is de reis “Sri Lanka avontuur in de natuur met kids” wellicht een hele leuke keuze. Tijdens deze reis bezoek je maar liefst vier van de mooiste nationale parken in Sri Lanka. Waaronder het ruige Wilpattu, waar je echt een grote kans hebt om luipaarden te spotten en met wat geluk zie je ook nog beren! Olifanten en vele andere dieren zie je hier eigenlijk altijd wel.

De beroemde treinreis zit ook in deze reis, net zoals het imposante VOC fort van Galle. Maar wat dacht je van een trekking door een echt regenwoud? Je sluit af op een heerlijk strand omzoomd met palmbomen. Over deze reis praten jullie over 10 jaar nog!

Met de trein reizen in Sri Lanka<br>
Met de trein reizen in Sri Lanka

<br>


Naast Sri Lanka hebben we nog veel meer familiereizen in Azië, van Vietnam tot Maleisië en van Cambodja tot Taiwan. Neem rustig contact met ons team op, wij helpen jullie graag met onze ideeën en kennis!

Het team reisspecialisten van Singha Reizen heeft alle effort erin gestoken om ervoor te zorgen dat we de mooiste familiereizen kunnen bieden. En dat zie je wel aan onze reviews, families geven onze reizen gemiddeld een 9! Zoek je echt iets bijzonders dan kan je in overleg met onze specialisten je eigen rondreis samenstellen. Jullie geven je wensen en ideeën aan en wij maken een volledig vrijblijvend reisvoorstel voor jullie droomreis.