Rondreis Sri Lanka | Rondreizen Sri Lanka


Je rondreis vind je gemakkelijk via de bovenstaande categorieën.
De bij jou passende individuele rondreis in het prachtige vakantieland Sri Lanka ga je zo eenvoudig vinden!

ZOEK JE EEN GOEDKOPE WINTERAANBIEDING NAAR SRI LANKA? >

IK ZOEK EEN INDIVIDUELE SRI LANKA RONDREIS >

De nieuwe individuele Sri Lanka rondreizen, wil je luxe of goedkoop op reis?

Een vernieuwd vakantie aanbod. Individuele rondreizen met een avontuurlijke binnenlandse vlucht, een India en Sri Lanka rondreis combinatie, een Sri Lanke boutique reis en twee uitdagende drie weekse reizen. Uiteraard ook weer onze populaire Best of Sri Lanka reis, voordelige Sri Lanka on a budget en goedkope guesthouse rondreis.

> YES, IK WIL GRAAG DIRECT ALLE NIEUWE INDIVIDUELE ZOMER RONDREIZEN ZIEN

Individueel rondreizen is Sri Lanka pas echt goed leren kennen!

Tijdens reist tijdens je individuele rondreis met een privé chauffeur door Sri Lanka. Onderweg kan de chauffeur je veel vertellen over dit prachtige vakantieland en de gebruiken van de inwoners. Omdat Singha reizen een in Sri Lanka gespecialiseerd reisbureau is laten we je ook graag het échte Sri Lanka zien waar nog niet alle toeristen naar toe gaan. We hebben bijvoorbeeld contacten met een klein dorpje waar alleen onze gasten komen en in enkele rondreizen zijn juist die wildparken opgenomen die niet door iedereen bezocht worden.We laten je tijdens je rondreis graag kennismaken met het nog niet ontdekte platteland van Sri Lanka
We laten je tijdens je rondreis graag kennismaken met het nog niet ontdekte platteland van Sri Lanka
Op rondreis in Sri Lanka met je eigen chauffeur , da's niet alleen een fijne maar ook een vrolijke manier van reizen
Op rondreis in Sri Lanka met je eigen chauffeur , da's niet alleen een fijne maar ook een vrolijke manier van reizen

Je Sri Lanka rondreis met je eigen chauffeur

Een individuele rondreis in Sri Lanka maak je met een eigen chauffeur. Hij kan je veel vertellen over zijn land en je leert zo nog beter kennen waarom Sri Lanka zo'n fijn vakantieland is. Bij sommige tempels of bezienswaardigheden mag je chauffeur/gids niet gidsen en kan hij je helpen om een locale gids in te schakelen. Zo'n gids kost niet veel, daar ga je niet van schrikken. Alle wagens hebben airconditioning. Reis je met z'n tweeën dan zul je in een luxe auto rondgereden worden. Met meer is het veelal een minivan of een klein busje. Met een aantal van onze chauffeurs kun je hier vast kennismaken.

Wij maken je vakantie naar Sri Lanka wel graag op maat. Heb je bijzondere wensen, wil je dat je privé chauffeur je extra of juist zo min mogelijk bij de hand neemt? Laat het ons weten en we houden er rekening mee. Mail je rondreis wensen naar info@singhareizen.nl of bel 085 - 2737 244 en we helpen je graag verder op weg met je Sri Lanka rondreis.

Sri Lanka rondreizen in alle soorten en maten!

Rondreizen met Singha Reizen zijn er in alle soorten en maten.. Je gaat tenslotte op vakantie met dé specialist individuele rondreizen. Wij bieden je alleen maar Sri Lanka reizen aan. In vakanties in dit prachtige land zijn we gespecialiseerd, wij zijn er wild van! Als onze rondreis gast ga je dat zeker merken. Onze persoonlijke aandacht en de rondreizen scoren bijna allemaal een 8 of 9

Kies je voor je Sri Lanka vakantie het liefst dé echte specialist dan zit je bij Singha reizen goed.

Sri Lanka rondreizen, rondreis sri lanka
sri lanka, trincomalee

Plan je een Sri Lanka rondreis deze winter?

Bekijk dan onze rondreizen voor de winter. Je kunt kiezen uit onze budget, middenklasse of luxe Sri Lanka rondreizen.

Je verblijft tijdens je vakantie in leuke hotels en bezoekt de highlights. Wil je het gemak van inbegrepen diners en entrees, dan boek je het pakket hiervoor. Je bent dan verzekerd van weinig extra lokale kosten. Alle hotels zijn speciaal door ons geselecteerd.

Wil je in december en januari reizen dan is het advies om niet te lang te wachten met reserveren van je Sri Lanka rondreis. Het is dan hoogseizoen!

De kortste weg naar je budget, midclass of luxe rondreis winteraanbieding >

Wat maakt Sri Lanka tot zo'n fijn vakantieland?

Reizen in Sri Lanka is een aangename bezigheid. Er is onderweg meer dan voldoende te zien. Je passeert levendige plaatsjes en rijstvelden. De weg op zich is al een avontuur. Rondreizend zul je merken dat het weggebruik in Sri Lanka echt anders is dan je gewent bent. Niet alleen auto's, fietsers en voetgangers maar ook koeien maken onderdeel uit van de weggebruikers die je tijdens je vakantie tegen gaat komen op de weg.

Doordat Sri Lanka niet groter is dan de Benelux en de meeste rondreizen daar maar zo'n tweederde van aandoen zijn de dagelijkse afstanden niet zo groot. Tijdens je vakantie kun je kennismaken met de diversiteit van Sri Lanka. Op korte reis afstand liggen tropische stranden, theeplantages, oude koningssteden en prachtige berggebieden. Eigenlijk reis je van Sri Lanka highlight naar highlight. Het boeddhisme is tijdens je hele rondreis aanwezig en je komt langs meer dan genoeg dorpstempels.


Ohh ja, dat zouden we bijna vergeten. Vrijwel alle gasten vertellen ons dat ze de mensen zo aardig vonden in Sri Lanka. .. wij van reisbureau Singha reizen zijn dat helemaal met onze gasten eens. Sri Lanka is echt een fantastisch vakantieland!

Staat je Sri Lanka rondreis wellicht al bij deze rondreizen?

Staat je rondreis nog niet op de homepage en wil je al onze rondreizen naar Sri Lanka zien? Bekijk ons volledige vakantieaanbod op de Sri Lanka rondreis overzichtspagina. Bekijk alle Sri Lanka rondreizen