Rondreis Sri Lanka en Malediven

Iedere rondreis door Sri Lanka is met zorg samengesteld. Of je nou alleen of met een groep op rondreis gaat, goedkoop op vakantie wilt of liever een meer luxe individuele rondreis wenst.

Een rondreis door Sri Lanka en Malediven maken

Wil jij dit jaar eens een keer een ander soort reis maken? Niet weer een land in Europa opzoeken, of met je gezin op de camping blijven zitten. Je wilt er misschien eens een keer op uit om een stukje van de wereld te ontdekken waar je niet zo snel komt. Bij Singha Reizen ben je dan aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk een prachtige rondreis door Sri Lanka en de Malediven voor je. Dit is een ongerept deel van de wereld waar je prachtige dingen gaat zien, maar waar je ook kennis maakt met een bijzonder gastvrije bevolking. Samen met een Nederlandse gids ontdek je zo dit prachtige land.

Maak een rondreis naar Sri Lanka en de Malediven

Als jij door Sri Lanka en de Malediven een rondreis wil maken, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Singha Reizen. We hebben meerdere fascinerende reizen door dit land voor je klaarstaan. Bij elk van deze reizen word je bijgestaan door een bewoner van het land die je alle mooie dingen laat zien. Zo weet je zeker dat je straks met een hoofd vol mooie herinneringen weer thuis komt. Wij brengen je niet alleen naar de toeristische plekjes, maar kunnen je ook op speciale wijze in contact brengen met de plaatselijke bevolking.

Door Sri Lanka en de Malediven een rondreis maken?

Wil jij een rondreis door Sri Lanka en de Malediven maken en wil je dit samen met Singha Reizen doen? Je boekt dan een reis bij een organisatie die is opgezet door mensen met een echte passie voor het land. We hebben Sri Lanka meerdere malen bezocht en verbleven daarbij in de hotels waar jij ook gaat overnachten. Zo weet je zeker dat je comfortabel en veilig je tijd in de Sri Lanka en op de Malediven door gaat brengen.

> IK WIL DIRECT ALLE RONDREIZEN BEKIJKEN NAAR SRI LANKA!