Vliegen Sri Lanka

De ticketprijzen die wij aanbieden zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen en veiligheidsheffingen. Wij brengen geen reserveringkosten in rekening. Sri Lanka Tickets boeken wij alleen als service voor gasten die bij ons een rondreis in Sri Lanka reserveren. Als je uit west Europa vertrekt komt je vlucht altijd de volgende dag in Sri Lanka aan.

Bandaranaike airport in Sri Lanka
Bandaranaike airport in Sri Lanka

Mocht je bij ons alleen het landarrangement boeken is dat iets om rekening mee te houden! Woon je in Nederland en België en reis je naar Sri Lanka dan zijn Amsterdam, Brussel, Dusseldorf en soms Frankfurt of Parijs de meest logische plaatsen om je reis te beginnen. Ben je woonachtig in de grensgebieden is het zinvol om ook het alternatief te bekijken, het kan soms flink schelen in prijs!

Er zijn verschillende maatschappijen die naar Sri Lanka vertrekken. Vanaf Frankfurt en Parijs kan dat direct. Vanaf alle andere luchthavens heb je altijd een overstap op een ander toestel. Meest gangbare overstap luchthavens voor je vlucht naar Sri Lanka zijn onderstaande luchthavens.

  • Dubai voor vluchten met Emirates vanaf AMS, FRA, BRU en DUS
  • Abu Dhabi voor vluchten met Etihad vanaf AMS, FRA, BRU en DUS
  • Doha voor vluchten met Qatar vanaf AMS, FRA, BRU en DUS
  • Londen, Rome, Frankfurt, Parijs en soms Wenen voor vluchten met Sri Lankan vanaf vanaf AMS en BRU
  • Frankfurt voor vluchten met Sri Lankan zonder overstap

Wij bieden een ticket als service aan. Voor het uiteindelijk reserveren van het tickets rekenen wij een klein bedrag. Dat zit in de prijs die wij je aanbieden inbegrepen. Wij bieden zoveel mogelijk vluchten aan met een plezierige overstap. Het kan dus zijn dat je op internet een voordeliger ticket treft. Dit kan een aanbieding zijn of een vlucht met lange(re) overstap. Vaak hebben de tickets (ook die wij aanbieden) strikte annulerings-voorwaarden.

De namen die wij opgegeven krijgen voeren wij in als zijnde de reizigers. Dit dienen alle namen te zijn precies zoals op het paspoort vermeld staat. Voor eventueel niet correct aangeleverde namen of reisdata en de daaruit mogelijk voortvloeiende kosten is Singha reizen op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen. Singha reizen is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor zaken die betrekking hebben op het feitelijk uitvoeren van de vluchten, eventuele vertragingen, aansprakelijkheden jegens luchtvaartmaatschappijen of voorwaarden voor annuleren van de vluchten.

... en wil je weten welke Sri Lanka rondreis je dan kunt gaan maken? Met één klik heb je zo'n dertig Sri Lanka rondreizen overzichtelijk op een rijtje.

Ticket Sri Lanka

Vlieg met SriLankan Airlines vanaf Amsterdam

SriLankan Airlines

vanaf Amsterdam - Colombo

Heenvlucht Dagelijks
Terugvlucht Dagelijks
Prijzen vanaf € 870,00
Toeslagen Ticketkosten € 20,00
Bijzonderheden Vluchtduur ongeveer 13 uur. Overstap in Londen, Parijs of Frankfurt. Ook te boeken met een tussenstop op de Malediven. Ticketprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen en veiligheidsheffingen.

Emirates

vanaf Düsseldorf / Frankfurt - Colombo

Heenvlucht Dagelijks
Terugvlucht Dagelijks
Prijzen vanaf € 670,00
Toeslagen Ticketkosten € 20,00
Bijzonderheden Vluchtduur ongeveer 13 uur. Overstap in Dubai. Ook te boeken met een tussenstop op de Malediven. Combinatievlucht Sri Lanka / Malediven is mogelijk. Ticketprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen en veiligheidsheffingen.

Qatar Airways

vanaf Amsterdam - Colombo

Heenvlucht Dagelijks
Terugvlucht Dagelijks
Prijzen vanaf € 755,00
Toeslagen Ticketkosten € 20,00
Bijzonderheden Vluchtduur ongeveer 18 uur. Overstap in Londen, Parijs of München en tweede overstap in het Midden Oosten. Ticketprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen en veiligheidsheffingen.

KLM

vanaf Amsterdam - Dubai / Colombo

Heenvlucht Dagelijks
Terugvlucht Dagelijks
Prijzen vanaf Laagseizoen: € 840,00
Hoogseizoen: € 930,00
Toeslagen Ticketkosten € 20,00
Bijzonderheden Overstap in Dubai:
  • Amsterdam - Dubai v.v. met KLM.
  • Dubai - Colombo v.v. met Emirates.
Ticketprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen en veiligheidsheffingen.

GreenSeat: maak van uw vliegtuigstoel een groene stoel

Uw reis is ook te boeken met een reis in een GreenSeat. U kiest dan bewust voor het compenseren van de CO2 uitstoot van uw vlucht van Amsterdam naar Colombo. GreenSeat investeert door middel van jouw bijdrage in duurzame energie projecten die zorgen dat dat de hoeveelheid uitgestoten CO2, op een andere plek wordt voorkomen. Deze projecten zouden zonder deze investering niet tot stand komen. Zo draag je met GreenSeat bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Prijswijzigingen zijn voorbehouden

Prijzen van de luchthavenbelasting / brandstoftoeslag zijn aan veranderingen onderhevig door de stijging van olieprijzen. Vluchtprijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.