Singha reizen neemt activiteiten Langkapura over

Singha reizen neemt per direct de activiteiten van Sri Lanka specialist Langkapura over. Langkapura is al lang een gerespecteerde collega en met de overname wordt veel extra kennis in huis gehaald. Taco Tjalkens zal full time deel gaan nemen als teamlid van Singha Reizen en tevens productmanager worden voor de activiteiten van het India broertje van Singha www.indusreizen.nl en een nieuw reislabel.

Lees onderstaand het persbericht:

Utrecht, 2 oktober
Vanaf 2 oktober 2019 gaat Langkapura verder onder de vlag van Singha reizen. Het reisbureau uit Winterswijk is met name bekend van op maat gemaakte reizen naar Sri Lanka en India. Voor Singha Reizen is dit een logische stap. Eigenaar Andre Ladenius van Singha: “Het team van Langkapura heeft veel kennis van bestemmingen in Azië. Overname van dit reisbureau past binnen onze groeistrategie en zorgt ervoor dat de specialistische kennis voor Azië binnen ons team nog groter wordt. Bij Singha Reizen (Sri Lanka en de Malediven) hebben wij ons aanbod reizen onder de labels van onze reisfamilie de afgelopen periode stevig uitgebreid. Bij Mekong Reizen voegden wij naast Vietnam, Laos en Cambodja ook de bestemmingen Thailand, Myanmar en Maleisië toe. Indus Reizen, onze India specialist kreeg uitbreiding met aanbod naar Nepal, Buthan en Bangladesh. Nieuw is Sakura Reizen met aanbod naar Japan, Taiwan en Zuid-Korea.

Wij zien bij Langkapura dezelfde passie voor reizen in Azië en herkennen het oprechte plezier in het verzorgen van de mooiste rondreizen voor onze gasten” Eigenaresse Marjolein Tjalkens van Langkapura beaamt dit: “De stap om verder te gaan onder een grotere reisorganisatie is een logisch gevolg van het professionaliseren van onze dienstverlening. Onze doelstelling is om onze gasten een fantastische reis aan te bieden en samen met het team van Singha Reizen kunnen we dit nog beter waarborgen.”

Singha Reizen en Lankapura gaan zeker ook nog meer mooie ‘reis’ dingen bedenken. Volg onze Facebook pagina’s, we komen binnenkort met nog meer nieuwe unieke reisideeën en fantastische nieuwe bestemmingen!

Singha Reizen is gevestigd in Utrecht en biedt reizen naar vrijwel alle landen in Azië aan. Zij zijn aangesloten bij het Calamiteitenfonds en Stichting Garantiefonds reisgelden. Ook worden standaard vliegreizen CO2 gecompenseerd, Singha Reizen is ondertekenaar van de Tourist Plastic Pledge en ondersteund diverse lokale projecten. Meer informatie kunt u vinden op Singha Reizen.nl