Schrijf je nú in voor het tuktuk avontuur in de Betuwe!

Tuktuk avontuur op de Betuwe. Singha Reizen neemt je mee op een Azië avontuur in het land van Maas en Waal. Rij je eigen elektrische tuk tuk door een prachtig stukje Nederland en test je kennis van Azië. We geven je een route mee en onderweg staan je meerdere uitdagende en leuke Azië opdrachten te wachten.

Wat – Tuktuk rit met uitdagende Azië opdrachten
Wanneer – 17 of 18 oktober 2020
Waar – Laten we zeggen tussen Maas en Waal
Voor wie – Avontuurlijke familie’s en/of vrienden
Teams – Min. 4 en max. 6 personen
Leeftijd – Let’s say 6 till 80
Van/tot – The whole day plezier van 10.00 tot ongeveer 19.30 uur!
Kleding – Als je durft verkleed, dat levert je extra punten op!
Food – Een heerlijke Aziatische lunch en Traditional Rice and Curry
Doel – Leuke dag en ondersteuning dorpsschool Sri Lanka
Wat win je? – Eeuwige roem en € 500,00 korting op je eerste Azië reis!

tuk tuk uitje

Schrijf je snel in! De belangstelling is erg groot dus wacht niet te lang! Onderaan deze pagina kun je inschrijven voor dit unieke avontuur.

De snelheid op de dag zelf is gelukkig niet belangrijk, het is geen race! Sterker nog we geven er strafpunten voor... Je opdrachten mixen Azië en het landschap waar je doorheen rijdt... Wat de opdrachten zijn verklappen we nu nog niet, dat hoor je pas dichter op de datum. Wij houden je de hele dag bezig... zoveel weet je van tevoren.

Onderweg stop je regelmatig, soms om even te genieten van de omgeving of om je te storten op een opdracht. Met de opdrachten verzamel je punten en aan het einde van de dag bepaalt de jury wie de meeste punten én dus de eeuwige roem en korting op een échte Azië reis heeft gewonnen.

Uiteraard hoort bij zo’n Aziatische dag ook een Aziatische maaltijd! Een lunch en een echte traditionele rice and curry uit Sri Lanka is inbegrepen. En je kennis van de keuken in Azië wordt getest.

Teams van 6 personen € 92,50 p.p.
Teams van 4 of 5 personen € 12,50 p.p. meerprijs.

> KLIK OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR HET TUKTUK AVONTUUR!