Vakantie Limburg; De Grand Canyon van zuid-Limburg

Je mini vakantie begint met een bezoek aan het oorlogsmuseum in Overloon. Een perfect uitje om je Amerikaanse minivakantie in eigen land mee te beginnen. In het museum leer je meer over de geschiedenis van de WOII, waar de Amerikanen natuurlijk een grote rol in gespeeld hebben. Hier heb je de mogelijkheid om verschillende tentoonstellingen te bewonderen. Nadat je uitgekeken bent in het museum, rijd je een stukje verder naar Valkenburg. Hier kun je inchecken in het hotel. In de avond is er een tafeltje voor je gereserveerd in een restaurant in het centrum van Valkenburg. Hier proef je de heerlijke smaken van de Zuid-Amerikaanse barbecue.

Na het ontbijt ga je naar de Mergelgroeven van Sint Pietersberg. Je waant je even in de Grand Canyon van Amerika! De totale heuvelrug heeft een lengte van maar liefst 8 km. Door de zeldzame kalkhellingen en het microklimaat is het gebied van Sint Pietersberg een paradijs voor onder andere vlinders. Om je bezoek aan Sint Pietersberg compleet te maken, ga je samen met een gids op pad door het fort van Sint Pieter, wat gelegen is op de kop van de berg. Ook neem je een kijkje in de ondergrondse gangen van het fort om de geschiedenis van het fort opnieuw te beleven. Deze bijzondere dag sluit je af met een drie gangen diner in het centrum van Valkenburg.

Alweer de derde dag van deze minivakantie! Als je klaar bent met ontbijten, check je uit in het hotel in Valkenburg. Voor vanavond is er namelijk een nieuwe overnachtingsplek voor je geregel. Je slaapt in een typische indianentent; een Tipi tent! Voordat het zo ver is, bezoek je vandaag de Nederlandse Amerikaanse begraafplaats. Dit is een Amerikaanse militaire begraafplaats en monument ter nagedachtenis aan de soldaten die tijdens de WOII in Zuid-Limburg overleden zijn. Vlakbij het monument ligt het Savelsbos waar je een mooie wandeling door de natuur kunt maken. Om de dag af te sluiten ga je burgers eten bij een leuk restaurant in Maastricht. Vanaf hier is het maar een stukje rijden naar je verblijflek voor vanavond.

De dag begint in alle rust bij de Tipi tent. Nadat je alles ingepakt hebt, rijden we verder naar Maastricht waar er in de middag een lunch voor je geregeld is. In de ochtend kun je zelf op pad gaan door deze gezellige stad. Na de lunch is de keuze aan jou; blijf je nog even rondhangen in Maastricht of vertrek je richting huis? Liever nog een nachtje in Maastricht verblijven? Vraag ons gerust om je minivakantie te verlengen!


Arrangement van vier dagen vanaf €374,- per persoon

Hebben wij je al enthousiast gemaakt? Stuur ons een mail met onderstaande informatie en wij gaan voor je aan de slag!
- keuze arrangement
- datum
- aantal personen
- eventuele extra wensen

Vraag hier eenvoudig je arrangement aan!

Voorwaarden minivakantie Zuid-Limburg

Inclusief
- Singha Reizen cadeaubon t.w.v. €150,-
- 2 nachten in Hotel Valkenburg (logies en ontbijt)
- 1 nacht in Tipi Tent (logies)
- Entree oorlogsmuseum
- Rondleiding Sint Pietersberg
- 3x Diner
- 1x Lunch

Voorwaarden cadeaubon
- Per boeking is 1 cadeaubon inwisselbaar
- Cadeaubon in te wisselen bij Singha, Mekong, Indus en Sakura Reizen
- Cadeaubon is geldig op reizen die worden omgeboekt vanwege het Coronavirus*
- Cadeaubon is geldig op nieuwe reizen geboekt voor 31/12/2020
- Cadeaubon is geldig op reizen bij een voucher inwisseling voor 31/12/2020
- De cadeaubon is overdraagbaar

* Boek je een nieuwe reis in 2021, boek je jouw beoogde reis in 2020 om naar 2021 of zet je de reisvoucher in deze periode om naar een nieuwe datum in 2021 en doe je dit tussen 15 juli en 31 december dan kun je de cadeaubon die je ontvangt bij het reserveren van één van onze Azië arrangementen dicht bij huis gebruiken om extra korting te krijgen op je nieuwe reis in 2021. Je mag ook iemand anders blij maken met de cadeaubon!

Toch liever een ander uitje? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.