Stedentrip Den Haag: van Chinatown naar Japan rondom de hofvijver.

Op de eerste dag check je in bij een middenklasse hotel dat is gelegen is in het centrum van Den Haag en op loopafstand van Chinatown. Nadat je de kamer hebt bekeken ga je op pad, we reserveren een leuk restaurant voor je waarbij je kunt genieten van de Aziatische keuken. In de avond kun je Den Haag op eigen gelegenheid verkennen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de terrassen op de Grote Markt.

Op de tweede dag staat een rondwandeling door Chinatown op de planning. Je gaat samen met een gids de buurt verkennen en hij vertelt je meer over de geschiedenis van de wijk. Je zult tijdens deze wandeling letterlijk en figuurlijk de Aziatische sfeer proeven. Na afloop van de wandeling gaan we door naar een theeproeverij. Hier zul je de traditionele Matcha Thee gaan proeven en meer uitleg over krijgen. Na afloop van de thee workshop heb je de middag vrij te besteden. Voor de avond reserveren we wederom een leuk restaurant voor je, waar je nog meer kunt genieten van de Aziatische keuken.

Vandaag is het alweer de laatste dag van de stedentrip. Na het ontbijt eindigt het programma en heb je de keuze om de rest van de dag zelf de stad verder te verkennen. Je kan een bezoek brengen aan het Binnenhof, naar het strand in Scheveningen of een bezoek brengen aan de winkelstraat in Den Haag.

Tijd voor een 4 daags arrangement? Laat het ons weten want als je nog meer wilt ontdekken van de Aziatische cultuur in Den Haag en nog meer bezienswaardigheden wilt ontdekken. We kunnen een leuke Tuk Tuk tour voor je toevoegen waarbij je nog meer kunt genieten van de Aziatische sfeer in dit unieke vervoersmiddel. Laat het ons graag weten en we breiden je stedentrip uit met een dag. Zo wordt het een echte mini vakantie!

Arrangement van drie dagen: vanaf €315,- p.p.

Hebben wij je al enthousiast gemaakt? Stuur ons een mail met onderstaande informatie en wij gaan voor je aan de slag!

- keuze arrangement
- datum
- aantal personen
- eventuele extra wensen

Vraag hier eenvoudig je arrangement aan!

Voorwaarden stedentrip Den Haag

De stedentrip is inclusief:
- Singha Reizen cadeaubon van 150 euro (zie voorwaarden hieronder)
- 2 overnachtingen in een prima middenklasse hotel in het centrum van Den Haag
- 2 x ontbijt
- 2 diners in een Aziatisch restaurant
- Excursie met een gids door Chinatown in Den Haag
- Enkele heerlijke versnaperingen tijdens de wandeling door Chinatown

Voorwaarden cadeaubon
- Per boekingis 1 cadeaubon inwisselbaar
- Cadeaubon in te wisselen bij Singha, Mekong, Indus en Sakura Reizen
- Cadeaubon is geldig op reizen die worden omgeboekt vanwege het Coronavirus*
- Cadeaubon is geldig op nieuwe reizen geboekt voor 31/12/2020
- Cadeaubon is geldig op reizen bij een voucher inwisseling voor 31/12/2020
- De cadeaubon is overdraagbaar

* Boek je een nieuwe reis in 2021, boek je jouw beoogde reis in 2020 om naar 2021 of zet je de reisvoucher in deze periode om naar een nieuwe datum in 2021 en doe je dit tussen 15 juli en 31 december dan kun je de cadeaubon die je ontvangt bij het reserveren van één van onze Azië arrangementen dicht bij huis gebruiken om extra korting te krijgen op je nieuwe reis in 2021. Je mag ook iemand anders blij maken met de cadeaubon!

Toch liever een ander uitje? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.