Ontdek de Aziatische mogelijkheden in het noordelijke Groningen

Op de eerste dag rij je in je eigen tempo naar het noorden. Wij reserveren een centraal gelegen hotel in het centrum van Groningen. Nadat je opgefrist bent ga je op pad, om in een leuk restaurant te genieten van de Aziatische keuken. In de avond kun je Groningen op eigen gelegenheid vast een beetje verkennen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de terrassen op de gezellige Vismarkt.

Op de tweede dag ga je een uitje maken in een typisch Aziatisch vervoersmiddel: de Tuk Tuk. Je rijdt met de auto eerst naar het startpunt van de Tuk Tuk route. Je kunt daarna de route zelf verder bepalen of aanpassen, maar we zorgen natuurlijk ook al voor een leuke route die je de omgeving laat zien. Onderweg is op een leuke plek een Afternoon Tea inclusief heerlijke hapjes voor je georganiseerd. Je brengt hier ook een bezoek aan een theemuseum. Daarna kun je de route per Tuk Tuk vervolgen. Ook voor deze tweede avond reserveren we een leuk restaurant voor je! Uiteraard ook nu weer genieten van de Aziatische keuken…

Vandaag is het alweer de laatste dag van de stedentrip. Na het ontbijt eindigt het programma en heb je de keuze om de rest van de dag zelf de stad verder te verkennen. Je kunt bijvoorbeeld de dag gebruiken om op winkelsafari in Groningen te gaan, de Martinitoren te beklimmen of in het bijzondere gebouw van het Groninger museum de collectie moderne kunst te bewonderen.

Arrangement van drie dagen: vanaf €350,- p.p.

Tijd voor een 4 daags arrangement? Laat het ons weten want en we voegen graag nog een extra dag toe aan het arrangement. We noemden al een bezoek brengen aan het Groninger Museum of de Martinitoren. Maar een boottocht op het Lauwersmeer of een uitstapje naar Friesland kan ook voor je georganiseerd worden.

Hebben wij je al enthousiast gemaakt? Stuur ons een mail met onderstaande informatie en wij gaan voor je aan de slag!

- keuze arrangement
- datum
- aantal personen
- eventuele extra wensen

Vraag hier eenvoudig je arrangement aan!

Voorwaarden stedentrip Groningen

De stedentrip is inclusief:
- Singha Reizen cadeaubon van 150 euro (zie voorwaarden hieronder)
- 2 overnachtingen in een prima middenklasse hotel in het centrum van Groningen
- 2 x ontbijt
- 2 diners in een Aziatisch restaurant
- Tuk Tuk op de tweede dag
- De chauffeur dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B en is minimaal 23 jaar oud
- Heerlijke high tea met hapjes tijdens de Tuk Tuk tour
- Bezoek aan het theemuseum

Voorwaarden cadeaubon
- Per 4 reizigers is 1 cadeaubon inwisselbaar
- Cadeaubon in te wisselen bij Singha, Mekong, Indus en Sakura Reizen
- Cadeaubon is geldig op reizen die worden omgeboekt vanwege het Coronavirus*
- Cadeaubon is geldig op nieuwe reizen geboekt voor 31/12/2020
- Cadeaubon is geldig op reizen bij een voucher inwisseling voor 31/12/2020
- De cadeaubon is overdraagbaar

* Boek je een nieuwe reis in 2021, boek je jouw beoogde reis in 2020 om naar 2021 of zet je de reisvoucher in deze periode om naar een nieuwe datum in 2021 en doe je dit tussen 15 juli en 31 december dan kun je de cadeaubon die je ontvangt bij het reserveren van één van onze Azië arrangementen dicht bij huis gebruiken om extra korting te krijgen op je nieuwe reis in 2021. Je mag ook iemand anders blij maken met de cadeaubon!

Toch liever een ander uitje? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.