Ervaar Azië in Bourgondisch Maastricht en over de grens in de Eifel

Je korte vakantie begint in Maastricht. Je reist op eigen gelegenheid naar het zuiden. De eerste twee nachten verblijf je in een gezellige bed and breakfast met uiteraard een Aziatisch tintje, gelegen op korte afstand van het centrum van Maastricht. In Maastricht is genoeg te zien en het centrum verken je eenvoudig op eigen gelegenheid. In de avond staat er een kookworkshop op de planning waarbij je enkele typische Aziatische gerechten leert bereiden. Om bij de kookworkshop te komen dien je een klein stukje met de auto te rijden of gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Nadat je genoten hebt van het goed verzorgde ontbijt in de B&B, vertrek je naar het nabijgelegen Valkenburg om een mooie wandeling door de natuur te maken. De route krijg je van ons. Wil je liever een langere of kortere wandeling? Geef het door zodat we de route voor je kunnen aanpassen. Voor je lunch ga je naar een leuke streetfood bar. Je kunt de rest van dag in Valkenburg rondbrengen of nog een bezoekje brengen aan de indrukwekkende Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Je hebt dan gelijk een mooie indruk van het prachtige heuvellandschap rondom Maastricht. In de avond is er in Maastricht een tafel voor je gereserveerd in een restaurant met heerlijke Aziatische tapas.

Vandaag rijd je verder naar Duitsland. In de ochtend kun je een bezoek brengen aan Gaya zoo in het Zuid Limburse Kerkrade om zo ook het gevoel van een safari in Azië te ervaren. Wil je liever nog een ochtendje in Maastricht doorbrengen, of nog een wandeling maken in het Limburgse landschap? De keuze is aan jou! Zolang je in de avond maar bij het hotel in De Eifel in Duitsland aankomt. De rit naar het hotel in de Eifel duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur vanaf Maastricht. Bij aankomst in de Eifel ga je dineren in een Thais restaurant.

De vierde dag van je minivakantie staat in het teken van de prachtige natuur van het nationaal park De Eifel. Met een privégids maak je een wandeling van drie uur door dit prachtige natuurgebied. Ook kun je hier een boottocht maken. Het lijkt net alsof je je in een Aziatisch nationaal park bevind! De avond breng je door in het hotel waar een driegangen diner inbegrepen is.

In de ochtend bezoek je de Arensberg, dit is een vulkaan in de Eifel die bekend is uit het Tertiair tijdperk. De Duitse naam van de vulkaan is ‘Arnulphusberg’. Het is een bijzondere belevenis om zo’n vulkaan dichtbij huis te bewonderen. In de loop van de dag vertrek je weer richting huis. Optioneel kun je vandaag doorrijden naar Phantasialand om nog wat extra avontuur toe te voegen aan je vakantie! Voor een meerprijs kun je hier overnachten en heb je 2 dagen toegang tot het attractiepark.


Arrangement van vijf dagen €488,50 per persoon

Optioneel te verlengen met 2 dagen en 1 nacht Phantasialand voor €195,- per persoon.

Hebben wij je al enthousiast gemaakt? Stuur ons een mail met onderstaande informatie en wij gaan voor je aan de slag!
- keuze arrangement
- datum
- aantal personen
- eventuele extra wensen

Vraag hier eenvoudig je arrangement aan!

Voorwaarden Maastricht / De Eifel arrangement

Inclusief
- Singha Reizen cadeaubon t.w.v. €150,-
- 2 nachten in B&B Maastricht (logies en ontbijt)
- 2 nachten hotel in De Eifel – Mullenborn (logies en ontbijt)
- Kookworkshop
- Entree Gaya Zoo
- 3x Diner
- 1x Lunch Valkenburg
- Privé wandeling De Eifel (3 uur)

Voorwaarden cadeaubon
- Per 4 reizigers is 1 cadeaubon inwisselbaar
- Cadeaubon in te wisselen bij Singha, Mekong, Indus en Sakura Reizen
- Cadeaubon is geldig op reizen die worden omgeboekt vanwege het Coronavirus*
- Cadeaubon is geldig op nieuwe reizen geboekt voor 31/12/2020
- Cadeaubon is geldig op reizen bij een voucher inwisseling voor 31/12/2020
- De cadeaubon is overdraagbaar

* Boek je een nieuwe reis in 2021, boek je jouw beoogde reis in 2020 om naar 2021 of zet je de reisvoucher in deze periode om naar een nieuwe datum in 2021 en doe je dit tussen 15 juli en 31 december dan kun je de cadeaubon die je ontvangt bij het reserveren van één van onze Azië arrangementen dicht bij huis gebruiken om extra korting te krijgen op je nieuwe reis in 2021. Je mag ook iemand anders blij maken met de cadeaubon!

Toch liever een ander uitje? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.