Chinatown aan de Amsterdamse grachten

Op zoek naar een Aziatische beleving in eigen land? Bezoek dan eens de prachtige stad Amsterdam. Een combinatie van Amsterdamse grachten en de typische Aziatische activiteiten zorgt ervoor dat je Azië toch kunt beleven, maar dan in eigen land.

De eerste dag reis je op eigen gelegenheid richting Amsterdam. We regelen je eerste Aziatische ervaring en je brengt met een lokale gids een bezoek aan China Town. Na de wandeling kun je inchecken in het hotel dat we voor je boeken in het centrum. In de avond is er een tafel voor je gereserveerd in een restaurant met een echt Aziatisch tintje.

Op de tweede dag heb je na het ontbijt de tijd om zelf wat van Amsterdam te gaan zien. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Jordaan of het rijksmuseum. Om na de gezellige drukte van Amsterdam te ontspannen geniet je vandaag in de middag van een Thaise massage. Om de ontspanning vast te houden ga je naar je tweede verblijf van dit weekend. Je overnacht in een unieke B&B in Amsterdam waar je heerlijk kunt relaxen in een rustige omgeving aan het water. Vanavond staat een kookworkshop op de planning. Tijdens de workshop leer je typische Aziatische gerechten zelf bereiden en proeven kan natuurlijk ook.

Alweer de laatste dag van je Aziatische beleving in Amsterdam. De ochtend start je rustig op, de plek is te mooi om te haasten. Om je verblijf in Amsterdam af te sluiten is er een Aziatische High Tea voor je georganiseerd in een leuk restaurant. Na de high tea is het helaas tijd om terug te keren naar huis. Hopelijk heb je na dit weekend een beetje van Azië kunnen proeven.

Heb je meer tijd en kun je vier dagen weg? We verlengen je verblijf graag met een nacht waarbij we je bijvoorbeeld kennis laten maken met het tropenmuseum of dierentuin Artis om toch nog oog in oog te staan met een luipaard of olifant. Laat je het ons weten?

Arrangement van drie dagen: vanaf €385,- p.p.

Hebben wij je al enthousiast gemaakt? Stuur ons een mail met onderstaande informatie en wij gaan voor je aan de slag!

- keuze arrangement
- datum
- aantal personen
- eventuele extra wensen

Vraag hier eenvoudig je arrangement aan!

Voorwaarden Azië ervaring in Amsterdam

De stedentrip is inclusief:
- Singha Reizen cadeaubon t.w.v. €150,- (zie voorwaarden hieronder)
- 1 nacht in goed hotel nabij het centrum Amsterdam op basis van logies en ontbijt
- 1 nacht in bijzondere B&B in een rustig deel van Amsterdam op basis van logies en ontbijt
- Excursie met gids door China Town in Amsterdam
- Diner op dag één
- Thaise massage van 1 uur
- Aziatische kookworkshop
- Bijzondere Aziatische High tea

Voorwaarden cadeaubon
- Per 4 reizigers is 1 cadeaubon inwisselbaar
- Cadeaubon in te wisselen bij Singha, Mekong, Indus en Sakura Reizen
- Cadeaubon is geldig op reizen die worden omgeboekt vanwege het Coronavirus*
- Cadeaubon is geldig op nieuwe reizen geboekt voor 31/12/2020
- Cadeaubon is geldig op reizen bij een voucher inwisseling voor 31/12/2020
- De cadeaubon is overdraagbaar

* Boek je een nieuwe reis in 2021, boek je jouw beoogde reis in 2020 om naar 2021 of zet je de reisvoucher in deze periode om naar een nieuwe datum in 2021 en doe je dit tussen 15 juli en 31 december dan kun je de cadeaubon die je ontvangt bij het reserveren van één van onze Azië arrangementen dicht bij huis gebruiken om extra korting te krijgen op je nieuwe reis in 2021. Je mag ook iemand anders blij maken met de cadeaubon!

Toch liever een ander uitje? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.