4 daags arrangement: Familie Azië ervaring in en rondom de Veluwe!

Om de minivakantie goed te beginnen vertrek je naar Zoelen voor een ritje met de TukTuk. Naast de vele fruitboomgaarden staat de regio in het teken van het rivierenlandschap met weidse vergezichten. Een echt Hollands landschap! Je gaat vandaag zelf rijden in een Aziatische tuk tuk en kunt in ongeveer 4 uur de omgeving gaan verkennen. Uiteraard milieu bewust: het is een elektrische tuk tuk. Wij zorgen voor een mooie route én je bent ook vrij om voor een andere route te kiezen. Voor de lunch onderweg is gezorgd en heeft een echt Aziatisch karakter. Nadat je uit ‘getukt’ bent, ga je door naar de B&B waar je de komende nachten verblijft. De B&B heeft een gunstige liggen ten opzichte van de Veluwe en kijkt uit op een groene omgeving. In de avond diner je in een Japans restaurant in het centrum van Arnhem.

Na het ontbijt vertrek je naar het Ouwehands dierenpark in Rhenen. Hier ontdek je onder andere bedreigde en zeldzame diersoorten, waaronder vele Aziatische diersoorten. In het dierenpark vind je bijvoorbeeld de amurtijger, de Maleisië beer en de neushoornvogel. In het park is veel te beleven waardoor je hier de gehele dag kunt blijven. Op de terugweg vanaf het dierenpark naar je b&b maak je een stop bij een leuk Aziatisch restaurant waar je geniet van een heerlijk diner.

Geniet vandaag van een tropisch gevoel maar dan niet aan het witte zandstrand van een Aziatisch land, maar in een subtropisch zwembad. Op korte afstand van de b&b ligt een groot zwembad waar je jezelf de gehele dag kunt vermaken. Vanavond kies je er zelf voor wat je met het diner doet omdat we begrijpen dat een dagje zwemmen best vermoeiend kan zijn. Ga je voor frietjes bij het zwembad of bestel je een overheerlijke Aziatische maaltijd?

Vandaag is alweer de laatste dag van je Azië minivakantie in eigen land. De vakantie sluit je af met een jeeptour door de Veluwe! Tijdens de jeeptour maak je verschillende stops om de prachtige natuur te ontdekken. Je kunt ervoor kiezen om na de jeeptour direct terug naar huis te rijden, of om nog even te genieten van de prachtige natuur in de Veluwe. Wil je liever nog wat langer in de Veluwe verblijven? Geen probleem! We plakken er dan een nachtje voor je achteraan. Vraag ons naar de mogelijkheden en eventuele extra excursies.

Arrangement van vier dagen vanaf €478,- per persoon

Hebben wij je al enthousiast gemaakt? Stuur ons een mail met onderstaande informatie en wij gaan voor je aan de slag!

- keuze arrangement
- datum
- aantal personen
- eventuele extra wensen

Vraag hier eenvoudig je arrangement aan!

Voorwaarden minivakantie Veluwe

De minivakantie op de Veluwe is inclusief:

- Singha Reizen cadeaubon t.w.v. €150,-
- 3 nachten in B&B Veluwe (logies en ontbijt)
- Tuktuk Tour
- Entree Ouwehands Dierenpark
- Entree subtropisch zwembad
- Privé jeepsafari Veluwe
- 1x Lunch
- 2x Diner

Voorwaarden cadeaubon

- Per boeking is 1 cadeaubon inwisselbaar
- Cadeaubon in te wisselen bij Singha, Mekong, Indus en Sakura Reizen
- Cadeaubon is geldig op reizen die worden omgeboekt vanwege het Coronavirus*
- Cadeaubon is geldig op nieuwe reizen geboekt voor 31/12/2020
- Cadeaubon is geldig op reizen bij een voucher inwisseling voor 31/12/2020
- De cadeaubon is overdraagbaar

* Boek je een nieuwe reis in 2021, en doe je dit tussen 15 juli en 31 december 2020, dan kun je de cadeaubon die je ontvangt bij het reserveren van één van onze Azië arrangementen dicht bij huis gebruiken om extra korting te krijgen op je nieuwe reis in 2021. Je mag ook iemand anders blij maken met de cadeaubon!

Toch liever een ander uitje? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.