Sri Lanka rondreis garanties

Wij zijn aangesloten bij het GGTO garantiefonds
Wij zijn aangesloten bij het GGTO garantiefonds
Singha reizen is lid van de VvKR
Singha reizen is lid van de VvKR

Singha reizen vindt dat je als consument recht hebt op een onbezorgde vakantie. Een vakantie (via internet) reserveren doe je daarom het liefst bij een organisatie waarvan je zeker weet dat zij aan haar verplichtingen kan voldoen. Er moet een garantie zijn mocht door welke oorzaak dan ook de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kunnen voldoen... en die is er bij Singha reizen!

Singha Reizen is om die reden aangesloten bij de VvKR en de GGTO, de laatste is het garantiefonds voor kleinere gespecialiseerde reisorganisaties. Voor jou een garantie dat je zonder zorgen met ons op vakantie kunt.

VvKR

Sri Lanka rondreis specialist Singha reizen is aangesloten bij de vereniging van gespecialiseerde kleinschalige reisorganisaties. Dit is ook precies wat wij zijn: Een in Sri Lanka gespecialiseerde reisorganisatie. Klein zijn we niet echt meer als grootste specialist in Nederland en België. Vrijwel iedere dag vertrekken er gasten met ons naar Sri Lanka. De kenmerken van een kleine organisatie; op de klant gericht, flexibiliteit, klantgerichtheid, vriendelijkheid en voldoende aandacht koesteren wij echter! Dat ga je zeker merken.

Stichting GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van je reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór je vertrek maar ook tijdens je verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens je verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Dit wordt ieder kwartaal afgedragen aan de GGTO. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Daarnaast dient ieder jaar rekening en verantwoording afgelegd te worden middels het overhandigen van een goedgekeurd jaarverslag.

Singha reizen en GGTO

Singha reizen is ingeschreven bij de GGTO onder nummer 1270. Je vindt onze inschrijving terug in de lijst van aangesloten organisaties.