Het voelde wat overdreven, een chauffeur die met je baggage rijdt en dat je zelf in de trein gaat zitten. Maar de treinreizen waren wel echt heel mooi, zeker in de Hill Country hebben we uren met open mond uit het raam gekeken. En stiekem toch wel heel fijn dat je niet met je eigen koffer hoefde slepen.

De samenstelling van de reis was heel gevarieerd, en daar hebben we echt van genoten: eerst oude cultuur en schatten, vervolgens geweldige hikes gemaakt door theevelden etc, mooie dieren gezien (o.a. bear monkeys, squirrels en Sambar in Horton Plains, een road elephant onderweg naar Sigirya, dat alles nog los van de safari in Yala en Pinnawela!) en uiteindelijk uitrusten op het strand.

Voor zo'n klein land en slechts 2 weken, was het heel afwisselend. Een paar kleine verbeterpuntjes: sommige hotels konden niet tippen aan de andere , de chauffeur was wat overbezorgd over ons, over zijn auto, en over zijn fooi. En het was in Colombo, Anuradhapura en Pollonnaruwa wel heeeeel warm...maar daar kunnen jullie natuurlijk niets aan doen!!! Kortom, we hebben een fijne vakantie gehad, bedankt!

Singha Reizen