We zijn weer thuis van een onvergetelijke vakantie in Sri Lanka. We hebben ontzettend genoten van dit land met haar verschillende landschappen, van de mensen en van het weer.

De rondreis (auto met chauffeur) was door geheel het Land en dat was indrukwekkend. We vonden Jaffna, Deflt Island, de Parken in Dambulla en in Yala heel interessant. In Yala zelfs een luipaard gespot.

Overige bekende plekken vanzelfsprekend ook mooi om mee te maken. Ik (Reinder) was hier in 2002 ook en na 17 jaren is er toch veel veranderd. De infrastructuur is enorm verbeterd.

De rondleiding in Galle door uw directeur vonden we zeer interessant en leuk om mee te maken.

We willen jullie van harte danken voor het werk wat jullie hebben gedaan om ons een fantastische vakantie te hebben bezorgd. Ook is ons dank groot aan uw partner in Sri Lanka. Hun chauffeur was Saliya Jayawardana. Hij heeft het ook mede mogelijk gemaakt, dat we hebben genoten. Een uitstekende chauffeur en gids!!

Dank voor alles en we zullen jullie zeker aanbevelen bij familie, vrienden en bekenden als ze naar Sri Lanka willen gaan voor een vakantie.

Met vriendelijke groet,

Reinder en Shanoe

Singha Reizen 10 10