Een 9 voor Singha Reizen!
Wij hebben - mede dankzij de goede dienstverlening van Singha - een hele fijne reis gehad in Sri Lanka. We hebben in totaal 20 dagen in het mooie land vertoefd, in twaalf verschillende accommodaties, en de reis was een goede mix van bijzondere cultuur, schitterende natuur en heerlijk relaxen. Maar het mooiste vonden we de ontmoetingen met de spontane, gastvrije en lachende bevolking.

Het bezoek aan een klein schooltje, dat door onze fantastische gids Ranmal werd geregeld, was een moment met een gouden randje, evenals de ontmoeting met zijn vrouw. Ranmal willen we dan ook in het bijzonder bedanken voor de manier waarop hij gedurende drie weken onze gids is geweest (sympathiek, zorgzaam, initiatiefrijk met regelmatig goede tips). Zijn kennis van de natuur in het algemeen en van de vogels in het bijzonder was fenomenaal. Maar vooral was hij ook een goede chauffeur in het soms chaotische verkeer.

Ook over het hotelpersoneel en de diverse lokale gidsen waren we zeer tevreden, in het bijzonder over de gids tijdens de fietstocht door Negombo.
Kortom: een reis om niet te vergeten. Wij willen Singha Reizen dan ook danken voor de goede voorbereidingen, op een zeer plezierige manier. Wij zijn daar zeer tevreden over.

De familie Suij en de Haas, januari 2020

Singha Reizen 9 10