We hebben intens genoten van onze perfect georganiseerde reis door Sri Lanka. André wist in zeer korte tijd een leuke reis samen te stellen waarbij in alle opzichten rekening werd gehouden met onze wensen. Het was een feest om te beginnen met een High Tea in het hotel Galle Face in Colombo. Die was zo uitgebreid dat we het diner eigenlijk wel hadden kunnen overslaan. Vervolgens richting Hikkaduwa waar we blij verrast waren met het Kalla Bongo hotel. De rust, het uitzicht, het was geweldig. En zo ging het iedere dag, elk hotel was een positieve verrassing. Het mooiste hotel vonden we Royal River Resort in Kitulgala.

Het programma was de eerste dagen druk. Iedere dag reizen en een activiteit. Volgende keer zouden we er voor kiezen om wat meer rust te hebben aan het begin van de reis. De locaties van de hotels waren gewoon zo mooi dat we er meer van hadden willen genieten.

In Nuwara Eliya hebben we Horton Plains laten schieten omdat we gewoon te moe waren om daar heel vroeg voor op te staan. De activiteiten waren erg leuk. Genoten hebben we van het raften en de safari's. Gewapend met onze verrekijker en het boekje "Birds of Sri Lanka" hebben we veel vogels leren herkennen. Ook de hele theecultuur vonden we leuk. Onderweg naar Nuwara Eliya hebben we op ons verzoek een bezoek gebracht aan de "Tea Castle" in Talawakelle van thee Producent Mlesna waar we mochten thee proeven zoals je wijn proef. Daarnaast ook nog een echte theefabriek bezocht waar we het hele fabricage proces konden zien. Verder hebben we genoten van de botanische tuin en de specerijentuinen rond Kandy. De chauffeur reed heel veilig en heeft ons veel laten zien. We vonden het heel relaxed om te reizen met eigen chauffeur en vervoer.

De hele reis was erg afwisselend en dat was ook het leuke aan Sri Lanka. Natuur, schitterende flora en fauna, cultuur, verschillende religies, vriendelijke mensen en relaxen aan het strand. Een mooie mix van alles wat voor ons een vakantie zo boeiend maakt.

We kunnen Singha reizen in alle opzichten aanbevelen!

Singha Reizen