Een 9 voor Singha Reizen, Beste Andre, Wij kijken terug op een fantastische reis door Sri Lanka!

Wat een schitterend en divers land om een rondreis te maken: zowel qua natuur als cultuur heeft dit land zoveel te bieden! Een vakantie met bijna alleen maar hoogtepunten, zoals de olifantensafari in Minneriya waar wij meer dan 150 olifanten zagen, de stranden bij Trincomalee, de dorpsexcursie in Mawanella, de treinreis naar en schitterende omgeving van Ella waar het heerlijk wandelen is, en de safari in Yala waar wij het geluk hadden van dichtbij een luipaard te spotten! Maar ook de andere onderdelen van de reis, zoals de vaartocht bij Negombo, de heilige berg Mihintale, de leeuwenrots in Sigiriya, de wandeling door Horton Plains en het fort van Galle waren stuk voor stuk mooie ervaringen.


Alleen Kandy en het tropische regenwoud Sinharaja vonden wij persoonlijk wat minder, maar iedereen heeft zo z'n eigen smaak natuurlijk. Verder was het weer helemaal top (slechts af en toe een bui) en waren alle hotels meer dan prima. En wat is het fijn om een eigen chauffeur te hebben, zodat je in goed overleg de planning kunt bepalen en waar nodig kunt schuiven in het programma.
Tot slot: onze complimenten voor Singha Reizen! De persoonlijke benadering en goede informatievoorziening is super. Ze werkten zelfs in het geheim mee aan het voorbereiden van een romantisch huwelijksaanzoek op het strand in Nilaveli bij kaarslicht. En dat we dan de volgende dag namens Singha een fles champagne aangeboden kregen, maakt het natuurlijk helemaal af!


Bedankt! Groeten,

Michel en Lindaa

Singha Reizen