Een 9 voor Singha reizen! Onze rondreis in Sri Lanka was fantastisch! Onze chauffeur was erg prettig. Hij was vriendelijk en behulpzaam maar niet opdringerig o.i.d. We hebben de hele reis geen enkel ongemak ervaren: alles ging volgens plan. We waren zeer te spreken over de overnachtingen, de meeste waren (veel) luxer dan we hadden verwacht!

Ook waren we blij dat we het programma van te voren enigszins hebben aangepast zodat we iets meer 'rust' in het programma hadden.
De laatste paar dagen aan zee waren heerlijk, erg goed weer gehad, wat is Mirissa een fijne badplaats! We hebben daar ook nog een dag surfles gehad, erg leuk. En van het weer genoten natuurlijk. We hebben overigens de hele reis goed weer gehad! Een
enkel buitje, steeds wanneer we in de bus zaten of 's nachts. Het national park was ook erg geslaagd omdat we maar liefst twee luipaarden hebben gezien, waarvan een vlakbij en volledig ' in beeld'. Binnen de kortste keren stond het er helemaal vol met
jeeps, maar toen was hij er al weer vandoor, gelukkig hadden wij hem goed gezien :)
Ik vind het ook erg goed dat jullie het tsunami-fotomuseum in het programma hebben opgenomen, hou het wel op de laatste dag zou ik zeggen, de sfeer daarna was erg ingetogen. Al met al een fantastische vakantie en ik ben zeer positief over jullie organisatie, ik zal jullie zeker aanbevelen aan bekenden. (Er zijn trouwens erg veel jaarclubs die naar Sri Lanka op vakantie willen/gaan, wellicht zouden jullie hier aandacht aan kunnen besteden op jullie website om meer groepen binnen te halen?)
Met vriendelijke groeten,
Maartje

Singha Reizen