Beste André,

Zoals je reeds hebt vernomen hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Totaal ontspannen kwamen wij terug in de Nederlandse sneeuw.

We waren erg onder de indruk van de goede hotels en het heerlijke eten. Mooi voorbeeld waren de vogels en de curry's in de Blue Magpie (ook nog een cobra gespot!) en het uitzicht, de rust en service in Kalabongo lake resort.

We hebben het erg fijn en gezellig gehad met onze chauffeur Vip. Hij stopte op tijd voor pauze en gaf ons veel vrijheid. Daarnaast hebben we veel uitleg gehad over de achtergronden en cultuur. Ook van de lokale agent hebben we regelmatig een belletje gehad om te horen of alles naar wens was.

Hoogtepunten waren o.a. de safari vroeg in de morgen in Udawalawe National Park; Horton Plains, waarvoor we om half 5 zijn opgestaan; het Singharaja rain forest en het dagje aan het tropische strand van Hikkaduwa.

Wat wij als nadelen hebben ervaren was soms de lange reistijd, de vele mensen die achter je aankomen voor verkoop op toeristische plekken, en soms de onbescheidenheid als het aankomt op fooien.

Dit stond gelukkig ons genieten niet in de weg. Sri Lanka is een paradijs!! We gaan graag weer terug.

Bedankt voor alles,

Groetjes Johan en Merel

Singha Reizen