Wij hebben een fantastische reis gehad!

We voelden ons welkom geheten door onze chauffeur Anton die ons voldoende vrijheid gaf en ons niet overal volgde, hij respecteerde onze vrijheid en mening. De service van Singha reizen hebben we als zeer goed ervaren.

Wel zouden we iets meer informatie hebben willen hebben over de fooien. (Singha; informatie hierover is inmiddels opgenomen in het informatie document dat u voor vertrek ontvangt).

Wij zijn erg tevreden over de geboden hotels:

  • Jetwing Sea in Negombo: superhotel met superlekker eten en goeie service, beste hotel van gans de reis
  • Palm Garden Village in Annuradhapura: heel goed hotel met lekker eten, goeie service en prachtige omgeving
  • Sorowwa in Habarana: heel goed hotel, eten was ok
  • Mahaweli in Kandy: superhotel met superlekker eten en goeie service, kan tippen aan het eerste
  • Governors Chalets in Nuwara Eliya: hotel in mooie omgeving, goede service, het eten was wel ok maar nogal basic (minste van de reis qua eten), de plaats waar we moesten eten was blijkbaar ook een restaurant en als het heel druk was moesten we wel lang wachten om bediend te worden (personeel was waarschijnlijk nog in opleiding)
  • Ella Adventure Park in Ella: magnifiek hotel qua omgeving, we hebben er heel wat vogels, vlinders, apen en reptielen gezien. De service was ook heel goed en de mensen supervriendelijk, hun kennis van het Engels was wel nogal gebrekkig. Er was ook maar keuze tussen Cola, Sprite en Soda bij het eten wat wel een beetje jammer was. Het eten was de tweede dag ook beter dan de eerste en er was meer dan voldoende. Het hotel blijft 1) een aanrader alleen al om de omgeving.
  • Elephant Reach in Tissamaharama: heel goed hotel met lekker eten, goeie service en prachtige omgeving
  • Mandararesort in Mirissa: heel goed hotel met lekker eten, goeie service en prachtige omgeving

Nog eens bedankt voor het vlotte verloop van de reis en we willen gerust als referentie dienst doen als andere potentiële klanten vragen hebben.

Singha Reizen