Een 9 voor Singha reizen. We waren erg tevreden over de voorbereiding en informatie vooraf. Er is alleen onduidelijkheid geweest over de excursies die wij wilden doen. Vooraf hebben we bij Singha aangegeven dat we ter plekke zouden bekijken welke excursies of trips we zouden doen, maar de chauffeur gaf ons de indruk (en liet de eerste dagen niet

zoveel ruimte voor input) dat we alle excursies zouden gaan doen. Dit had volgens ons beter afgestemd kunnen worden met de lokale reisorganisatie. Na een aantal dagen hadden wij onze draai hierin gevonden en was ons duidelijk dat we goed moesten aangeven wat we wel en wat we niet wilden ondernemen. (Singha reizen: In de reis zit een bezoek aan de highlights inbegrepen. Soms vraagt het enige overtuiging om de chauffeur duidelijk te maken dat je dit niet wilt zien. Men gaat er vanuit dat je naar hun land komt voor die highlights. Goed om te lezen dat er al snel een balans ontstond.)
Wij hadden fietsen meegekregen. Wil je echt veel fietsen is het aan te raden eigen fietsen mee te nemen. De kwaliteit van de fietsen in Sri Lanka is minder dan wij gewent waren. We zijn erg enthousiast over de hotels en de reis en vonden de service van Singha reizen goed.

Singha Reizen