Bedankt voor de goede organisatie van onze reis, we hebben genoten!

We voelden ons erg welkom geheten door onze chauffeur Anton, een ontzettend vriendelijke, aardige en beschermende man.

Zijn woordenschat is prima maar hij sprak soms binnensmonds en met een bepaald accent waardoor hij erg moeilijk te verstaan was van tijd tot tijd.

Wij zijn erg tevreden over de geboden hotels (Alleen het Teabush hotel vonden we echt minder) en Paradise village iets minder. Gelet op de smaakvolle, bijzondere en kleinschalige accomodaties die we gehad hebben gedurende de hele reis paste Paradise Village daar niet goed tussen. De rest van de accommodaties waren erg goed. We waren erg gecharmeerd van het Kallabongo Lake Resort, Rafters Retreat, Ella Eco Camp Lodge/Adverture Park, Suisse Hotel, Kassapa Lion Rock en Bandos Island op de Malediven.

Mooie evenwichtig opgebouwde reis! Wel hadden we graag in week 1 en week 2 bv. 1 dag gehad waar we geen programma of reisdag hadden gehad. Het tempo van de reis lag behoorlijk hoog en vanwege de soms lange reisdagen af en toe best vermoeiend als je de volgende dag direct weer door moest om 07.00 uur. We hebben het zeker niet als negatief ervaren omdat je hierdoor erg veel van het land ziet maar af en toe even 1 dagje geen programma maar lekker relaxen, zwemmen of lezen is zeker ook fijn.

We zijn erg enthousiast teruggekomen.

Singha Reizen