Begin november hebben wij een rondreis van een week naar Sri lanka gemaakt. Na lang zoeken op het internet zijn wij terecht gekomen bij Singha Reizen en na wat email verkeer tussen ons en Andre zijn wij overtuigd geraakt en hebben we een prachtige rondreis geboekt. Het was onze eerste rondreis maar absoluut een aanrader. 

Wij hebben gekozen voor de Highlights van Sri Lanka en deze rondreis heeft een mooie afwisseling met cultuur en een actieve vakantie. Ook een aanrader om te kiezen (indien het budget toelaat) voor de betere hotels, we hebben heel erg genoten van ons verblijf in de Cinnamon Lodge en onze laatste nacht was in het Melheim Resort wat een paradijs hier hadden we graag nog een nacht doorgebracht! 

Graag wil ik hierbij de fantastische service van André aanprijzen we hebben voor en na vertrek heel fijn contact gehad en hij heeft ons erg goed geholpen met het beantwoorden van onze vragen. Indien je een keer Sri Lanka wilt bezoeken raad ik je dit zeker aan een prachtig eiland met een prachtige natuur, cultuur, heerlijk eten en erg vriendelijke mensen!

Singha Reizen