We zijn alweer een paar dagen terug van onze fantastische reis door Sri Lanka. Pas enkele weken voor de reis zijn we met jou in contact gekomen en hebben we jou een route laten maken en alles laten regelen. Best spannend, zo via internet zonder persoonlijk contact, maar het is echt geweldig verlopen. Overal werd er op ons gerekend en vaak hadden we de mooiste kamer van het hotel! Vanaf het moment dat Sam, onze chauffeur, ons op stond te wachten tot het moment dat hij ons na twee weken weer afzette op het vliegveld hebben we genoten. Genoten van het mooie land, de mooie natuur, de dieren in het wild, de vriendelijke en mooie mensen, de verschillende hotels die je voor ons had uitgekozen (al was Rafters Retreat een beetje te veel natuur voor Esther), de cultuur, het eten (rice and curry, lekker spicy) enz.

Elke dag was er weer een om naar uit te kijken: wat zullen we vandaag weer te zien krijgen... Helaas zaten we midden in de regentijd, dus hebben we veel regen gehad (maar als je dat anders had kunnen regelen had je dat vast ook gedaan!). Het begon meestal pas aan het einde van de ochtend te regenen, dus vaak vertrokken we zeer vroeg, zodat we toch veel activiteiten droog konden ondernemen. We hebben alle highlights gezien, maar Sam reed vaak nog een stukje om, om ons nog meer moois van Sri Lanka te laten beleven. Ook de gidsen die Sam voor ons geregeld had waren stuk voor stuk aardige en kundige mensen.

Ons toetje op de Malediven was ook heerlijk. Wat een prachtig resort. Daar konden we heerlijk bijkomen van de ervaringen die we in Sri Lanka op hebben gedaan. André, hartelijk dank voor het regelen van deze mooie onvergetelijke reis voor ons.

Singha Reizen