Singha reizen heeft een perfecte reis voor ons georganiseerd. Met 13 meiden hebben wij 5 jaar gespaard om een prachtige lustrumreis te maken in een ver land. Sri Lanka was de perfecte plek met een goede combinatie van cultuur, natuur en strand. Het contact met Singha reizen is erg persoonlijk, je kunt met hen ideaal je reis afstemmen op je eigen wensen. Wat we uiteindelijk voor ons geld kregen was ver boven verwachting. Erg goede hotels, een topbus, leuke activiteiten en goede organisatie ter plekke. Onze eigen chauffeur en assistent hadden alles perfect voor elkaar en kwamen met goede tips en extra uitjes. Alles bleef vrijblijvend en je had het gevoel je eigen gang te gaan, ook al was de hele reis van te voren gepland. Sri Lanka zelf is een mooi land met een rijke geschiedenis, en een bijzonder gastvrije bevolking. De natuur is prachtig en vol met olifanten en voor bountystranden zit je ook op de goede plek. Kortom een totaalpakketje.

Wij zijn begonnen in Negombo aan het strand om daarna het midden op te zoeken van Sri Lanka. Daar kregen we een flinke portie natuur door de sigiriya rock te beklimmen en daarna de geschiedenis van het boeddhisme breed uitgemeten in een museum midden in ruines. In het midden van de reis zijn we naar de oostkust gegaan voor een paar dagen genieten in een prachtig luxe hotel aan het strand. We kregen daar te horen dat niet veel toeristen naar de noord–oostkust komen vanwege de geschiedenis van de tamiltijgers, maar wij raden iedereen dit mooie vlakke gebied aan. Daarna zijn we weer naar het midden gegaan voor meer ritjes door de bergen en de meest uiteenlopende tempels. Om aan het eind weer bij te komen op het zuiderstrand in Mirissa.

Wij raden een ieder aan die op zoek is naar een veelzijdige reis om naar Sri Lanka te gaan, maar vooral met Singha reizen. Dan weet je zeker dat al je wensen uitkomen.

Singha Reizen