Een 15 daagse rondreis door het exotische en prachtige eiland SriLanka. Het was voor ons een voorrecht om ruim 15 dagen lang door dit land te mogen trekken. Zeker als je weet dat dit voor ons heel bijzonder was. Persoonlijk waren wij nog nooit buiten Europa geweest. Dus alles was nieuw en onbekend voor ons. Daarom maakten wij ons vooraf ook best een beetje zorgen.

De lange reis (met overstap), de injecties vooraf, de vreemde cultuur, het eten, de hygienne, kortom het zou voor ons een compleet nieuwe ervaring worden. Gelukkig heeft André van Singha al vooraf veel druk en nervositeit bij ons weggepraat en heeft hij met Singha een geweldige reis voor ons gepland. Wat een mooi land, wat een lieve mensen, wat een cultuur, wat een bijzondere natuur. Gedurende deze trip met privechauffeur/gids Mike (een geweldige vent) hebben we ruim 1400 km afgelegd.

De ohhh's en ahhh's waren niet van de lucht, iedere minuut viel er wel iets te zien, te beleven en te ontdekken. Het was een constant schakelen in beleving en op emotie. Buiten het programma om hebben we zelfs een schooltje bezocht (op eigen verzoek) en daar, na plaatselijke inkoop, nuttige schoolspulletjes afgegeven.

Voor ons, maar zeker ook voor die kinderen was dat een hele speciale en dankbare ervaring. De reis, de rondtour door dit prachtige land was voor ons een Groot Avontuur, een Schilderij met bewegende beelden een Levend Gedicht ! Gelukkig hebben we ons dagboek/reisverslag en de ruim 950 foto's nog. SinghaReizen, André....Bedankt, het was onvergetelijk !

Singha Reizen