Wij hebben een prima vakantie gehad in Sri Lanka.

Een aantal opmerkingen/ervaringen:

Chauffeur Asrath was een fijne, aardige behulpzame man. Hij sprak niet heel goed Engels maar compenseerde dit enorm met zijn gemakkelijkheid, veel in overleg, niets opdringerig, nooit een onhandige situatie met hem. Hij was een ritselaar; verdiende goed als tussenpersoon toen we in de ochtend in Trincomalee naar dolfijnen gingen kijken (die we ook gezien hebben overigens). Wij hadden echt wel plezier met Asrath. Stopte overal waar wij wilden dus dat is ons goed bevallen.

De hotels waren prima. Behalve Heaven Seven in Nuwara Eliya. Saai, geen buitenzit mogelijkheden, niet sfeervol, geen goed eten. Het hotel in Unawatuna - was het allerbest; helaas zaten we hier maar een nacht. Mooi, sfeervol, huiselijk, heerlijk eten en erg aangekleed, ook om te relaxen.

Het strand van Trincomalee was slecht; veel algen, vies water in de branding. Niet echt het plaatje wat we wel hadden verwacht. Chaaya Blue is OK maar niet top.

Ik zou de volgende keer graag willen eten van de kaart in plaats van al die buffetten. Too much. Teveel keus en niet altijd even smaakvol.

De verdeling over de dagen was helemaal prima. Genoeg tijd om zaken te zien in combinatie met zwemmen en lezen.

Ik dank je hartelijk voor alle services en bereikbaarheid. Ik zal Singha reizen noemen bij vrienden ook al denk ik dat veel mensen dezelfde route volgen in het land.

Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer.

Singha Reizen