Inmiddels zijn we drie weken terug van onze magnifieke reis naar Sri Lanka en de Malediven. En dagelijks genieten we van deze geweldige ervaring.

We zijn drie weken onderweg geweest met onze kinderen van 18 en 16 jaar. Twintig jaar geleden hebben we onze huwelijksreis gemaakt en onze kinderen een jaar of tien geleden belooft om dit gevieren nog eens over te doen. Het was onze dochter die in de voorbereiding met Singha Reizen aankwam en dat bleek een schot in de roos. Na een mailtje van onze kant werd er door Singha vlot contact gezocht en hebben we gesproken over wat we op hoofdlijnen zouden willen. Daarop heeft André een ‘schot voor de boeg reis’ aan ons voorgesteld en dat zag er prima uit. Wij hebben een paar dingen in het programma gesleuteld van onze huwelijksreis, waaronder het verzoek naar Singha voor een hotel waar we goede herinneringen aan hadden. Dat hebben ze top geregeld. Zo hebben ze ons ook nog op ons verzoek -een paar weken voor vertrek- omgeboekt naar een ander eiland in de Malediven. Van daaruit konden we snorkelen met de Walvishaaien. En dat stond erg hoog op de zogenaamde ‘bucketlist’.

De contacten met Singha verliepen plezierig en de wijze waarop ze meedachten en met suggesties kwamen hebben we enorm gewaardeerd! Vanaf vertrek tot thuiskomst; alles was super geregeld. Zeker ook te danken aan Vipula, onze chauffeur en gids in Sri Lanka.

Uiteraard waren we vooraf erg benieuwd hoe het land er voorstond. We hebben geen seconde getwijfeld om niet te gaan, mede door de uitstekende wijze waarop we door Singha op de hoogte zijn gehouden van wat zich afspeelde in Sri Lanka. Wij gunnen dit prachtige land alles wat ze nodig hebben om de boel weer op de rit te krijgen. Dit prachtige land en haar bewoners verdienen het en toerisme levert daar een grote bijdrage aan.

Wij hebben samen een geweldige reis achter de rug en zullen deze ons blijven heugen. En onze dochter en zoon zijn een geweldige ervaring rijker.

Helaas geen Walvishaai gezien, maar nog nooit zo dichtbij geweest. We moeten dus nog een keer terug. En dan weten we wel via welke organisatie we dat gaan organiseren!

Met vriendelijke groet,

Margriet Nijstad

Singha Reizen 8 10