Wij wilden een onbezorgde en comfortabele vakantie in een voor ons onbekend land. Daartoe zochten wij bij een gespecialiseerde reisorganisatie, die alle hotels, transfers, bezoeken aan Nationale Parken voor ons kon regelen. In Singha reizen hebben wij deze specialist gevonden. Na enig afstemmen van onze wensen en de mogelijkheden van Singha, zijn wij tot een prachtige reis gekomen.


De verblijven waren prachtig! De chauffeur/ gids die 18 dagen onze begeleider was, voelde zich enorm verantwoordelijk voor ons. Niets was hem teveel. Hij wist ons zeer veel te vertellen en heeft ons zeer veel laten zien. Wij voelden ons de belangrijkste toeristen op Sri Lanka! Wij hebben genoten van prachtige verblijven aan het strand, gesnoven aan de cultuur in het binnenland, diverse safari's gehad, zowel op het land al op zee. Veel olifanten gezien, maar ook een luipaard, dolfijnen, zeeschildpadden en een walvishaai. Ook zo lekker gegeten daar!

Het aanvullende verblijf op de Malediven was ronduit prachtig. Wij verbleven op Adaaran Rannalhi. Hier zijn de water bungalows zeker aan te bevelen. Als je dan toch naar de Malediven gaat, doe het dan goed!

Singha Reizen, bedankt voor deze prachtige reis!

Marcel en Nancy Rademaker

Singha Reizen 9 10