We zijn alweer even terug van onze geweldige reis door Sri Lanka maar het leeft nog erg bij ons allemaal. We hebben met ons 6-en (ouders, drie dochters (20, 18 en 14) en vriend van oudste) twee weken mogen doorbrengen in dit zeer gastvrije en boeiende land. Alles hebben we van te voren geregeld via Singha Reizen en dat is ons uitstekend bevallen. Zelf hadden we al een opzet gemaakt en daar is goed naar gekeken en uiteindelijk werd het precies zoals wij dat graag zien.

We werden vanaf het 1e moment door onze gids Ajith en driver Kummar in de watten gelegd. We hebben een vrij vol programma gemaakt waardoor het extra fijn was dat wij ons nergens zorgen over hoefden te maken, de beide mannen regelden alles en hielden goed rekening met wat ook de individuen in onze groep aansprak. Ik wilde graag vogels zien dus Kummar heeft een aantal keer de auto gestopt zodat ik ze goed kon bekijken. Voor onze schoonzoon werd er op jacht gegaan naar het perfecte Boeddha beeldje om als aandenken mee terug te nemen. En voor een paar ter plekke bedachte veranderingen in de planning werd er onmiddellijk een oplossing gezocht. Zo konden we toch een stuk met de trein door het hoogland en een tuktuk-ritje maken. Er was een mooie balans tussen de oudheden in Anuradhapura-Polonarruwa, het beklimmen van de Mihintale en Kassappa Lions Rock en het Nederlandse verleden in Galle.

We hebben echt alle facetten van dit boeiende land aangetipt. Zo is het echt vakantie geworden. We zijn zeer tevreden over de manier van meedenken en de uiteindelijke reserveringen via Singha Reizen en raden een ieder die naar Sri Lanka wil dit reisbureau aan!

Singha Reizen