We hebben een heerlijke vakantie gehad. De kinderen vonden vooral de natuurparken en het verblijf aan strand/zwembad erg leuk. Wij, de ouders, vonden ook de koningsteden erg indrukwekkend en mooi om te bezoeken. De kinderen hadden daar wel last van de warmte. De steden Nuwara Eliya en Ella vonden wij erg toeristisch en overgewaardeerd. Er is daar niet zo veel te zien.

Houd bij het programma wel rekening met de reistijd. Die is veel langer dan in Nederland doordat je op kleine wegen rijdt waar je niet hard kan. (Singha: reistijden in Sri Lanka zijn soms lastig in te schatten omdat lokale omstandigheden daarbij een rol spelen. Dank voor de tip: we zullen er nog beter op proberen in te spelen bij gezinnen)

De chauffeur Tyron was heel goed. Erg fijn om met een privechauffeur zo'n reis te maken die de taal kan spreken en ter plekke nog kan alles precies kan regelen naar wens. De kinderen vonden het leuk om engels met hem te spreken. Het hotel bij Anuradhapura Ulagalle was top. De favoriet van het gezin.

Singha Reizen