Wat een geweldige reis hebben wij (man, vrouw, twee jongens van 12 en 14) gemaakt door Sri Lanka! Land is te divers voor woorden, het ene moment zit je aan zee op het strand, vier uur rijden later zit je in een tropisch regenwoud of als je de andere kant op rijdt tussen de ruines van een eeuwenoude beschaving! Echt een aanrader Sri Lanka!

Ook het reisbureau Singha reizen heeft heel goed met ons meegedacht. We waren best kritisch en veeleisend met ons ambitieuze programma maar André heeft hier goed in geadviseerd! Samen zijn we tot een veelzijdig maar haalbaar programma gekomen (zie www.heringa.gaatverweg.nl) Het raften in de Kitulgala River is een absolute aanrader met (wat oudere) kinderen overigens! Ook de prijs was voor wat we ervoor kregen echt heel erg goed te doen.

Dan onze gids Mohan, wat een toppertje! Vriendelijke man en dacht goed met ons mee. Raakte niet geiiriteerd als er weer eens "shopping" werd geroepen, heeft ons vanaf dag 1 Sri Lankaanse woordjes geleerd. Erg discreet maar ook een paar keer gezellig samen gelunched.

Samenvattend, Sri Lanka bezoeken, Singha reizen alles laten regelen en hopen op Mohan als gids, DOEN!

Singha Reizen