Onze eerste verre reis samen konden we toch wel een succes noemen!

Sri Lanka is prachtig! De mensen waren er, ondanks de situatie, zeer vriendelijk en behulpzaam! Alles was goed geregeld, de chauffeur was correct en stipt.

Er zat variatie in onze planning: actief, rust, natuur en cultuur. Aangezien wij best wel van wat avontuur houden, namen wij op rustige dagen het heft in eigen handen en maakten we heerlijke wandelingen in de achterbuurten van bepaalde dorpjes.

Hoogtepunten van onze reis waren de treinreis van Ella naar Nuwara Eliya en het bezoek aan het lokaal dorpje in Pinnawala waarbij we ons een weg moesten banen door plantages en struikgewas om uiteindelijk rijst en curry te bereiden samen met de gids en lokale vrouwen (sterren in de keuken!).

We zullen dit land niet gauw vergeten en hopen binnen enkele jaren terug te keren. Na twee weken Sri Lanka verbleven we nog eens vier nachten op de Malediven, Bandos Island. Heel mooi om te snorkelen en te duiken, maar voor ons waren deze dagen net iets te rustig.

Indien we vragen hadden, konden we steeds terecht bij Singha reizen. We kregen snel antwoord en werden correct geholpen!

Bedankt voor deze heerlijke vakantie!

Michaël en Sien

Singha Reizen 9 10