Net terug van onze 25 daagse rondreis door Sri Lanka kijken we er met veel plezier op terug! Het was een geweldige ervaring om dit exotische en prachtige eiland rond te trekken. Wij (ouders en 3 kids (22,19 en 15 jaar) hebben volop genoten van de goede mix tussen natuur, culturele driehoek en activiteiten(leuk de Perahera in Kandy!)! Ook de stranddagen hebben we erg van genoten.

Onze 22 jarige chauffeur, Tharindu, paste heel goed bij ons. Hij was erg behulpzaam, vriendelijk en deed alles om het ons naar de zin te maken. Je moet er toch niet aan denken dat je zelf moet rijden daar..

We hebben enorm veel plezier gehad met hem. De laatste dag heeft hij ons meegenomen voor een lunch bij zijn moeder thuis. Dat was heel bijzonder en gastvrij! Wij hebben hem uitgenodigd om vooral naar ons in Nederland te komen, hoop dat hij dat ooit gaat doen.

Al met al een topvakantie in een prachtig land met ontzettende vriendelijke bewoners. Andre heel erg bedankt voor de goede zorgen, wij zullen jullie organisatie zeker aanbevelen bij anderen.

Tot slot voor een ieder die nog gaat hoop ik dat ze Tharindu als chauffeur krijgen. Het enige dat we niet zullen missen zijn alle buffetten.. genoeg rijst met curry gehad. Nu weer lekker volkorenbrood met pindakaas!

Singha Reizen