We hebben echt twee geweldige weken achter de rug die meer dan de moeite waard waren. Het was een fantastische ervaring om dit met onze kinderen te doen.

De afwisseling van het soort hotels en de verschillende programma onderdelen was ook erg leuk. Onze kinderen hebben enorm genoten van het hotel Lion Rock en Paradise Beach in Mirissa. Maar ook het Queens hotel in Kandy mét zwembad was een verrassing. Ook alle andere slaapplekken waren echt leuk en we voelde ons overal welkom. Ik ben blij dat Paradise Beach Mirissa op het laatst aan onze reis is toegevoegd, echt een paradijsje daar en een heerlijke plek om onze vakantie af te sluiten.

Onze gids/chauffeur Mohan was echt top. Hij was aardig en attent en wist precies op de goede momenten ook leuke suggesties te doen zoals een rit op een olifant en de walvistocht in Mirissa. Ook was hij heel zorgzaam en attent. Bijvoorbeeld voor de fietstocht in Polonnaruwa was het eigenlijk te warm, het was die dag ongeveer 35 graden. Doordat Mohan met de bus meereed kon onze dochter bij elke bezienswaardigheid van de fiets stappen en lekker in de bus met airco gaan zitten terwijl wij rondkeken. Wij vonden het echt ideaal om op deze manier te reizen. Het comfortabele busje met airco en veel ruimte was ook heel fijn omdat het soms echt heel warm was.

Alle programma onderdelen waren leuk en afwisselend. Nu we er geweest zijn zouden we twee dingen anders gedaan hebben. Nu we iets meer van Sri Lanka weten zouden we toch nog iets meer voor natuur hebben gekozen.

Bedankt voor het samenstellen van deze prachtige reis en de wijze waarop alles geregeld was.

Singha Reizen