Tevoren hadden we al veel gehoord en gelezen over Sri Lanka en we boekten een 20 daagse reis. Wij wilden in onze reis een combinatie van cultuur, natuur, wandelen, raften en strand. Singha reizen kwam met een mooi uitgebalanceerd reisschema waarin alles was samengebracht. Samen met onze kinderen van 14, 16 en 18 jaar hebben wij enorm genoten van de reis.

Hoewel bij tijd en wijle het reisschema best pittig was hadden we geen moment willen missen. Hoogtepunten waren de beklimming van de Sigiriya rots, de Perahera processie in Kandy, de vele olifanten tijdens de reis, de wandeling op Horton Plain, het tentenkamp bij Yala en de wandelingen op het platteland in Sigiriya en Bandarawela.

Indrukwekkend is het verkeer in Sri Lanka; het is een wonder dat het eigenlijk altijd goed gaat en iedereen zo rustig blijft. Een aanrader is om de vakantie af te sluiten op de prachtige stranden aan de Zuidkust, waar we overigens getuigen waren dat een reuzenschildpad op het strand eieren aan het leggen was. Dankzij het feit dat alles perfect geregeld was door Singha reizen kijken wij met veel genoegen terug op een prachtige vakantie.

Singha Reizen