We voelden ons welkom geheten door onze chauffeur Mitra en zijn zeer tevreden met hem. Hotels waren over het algemeen zeer goed tot goed. Eten was over het algemeen ook goed tot zeer goed. Soms was het eten iets lastiger omdat ik vegetarisch eet en niet overal was buffet en niet alle hotels hielden hier rekening mee. Maar het is allemaal goed gekomen.

Mooie reis, maar sommige dagen te zwaar belast. Vooral de laatste dagen terug richting Colombo erg lang in de auto gezeten. Hier had wat ons betreft nog wel een overnachting tussen mogen zitten. Wat wij wel wat teleurstellend vonden is dat alles erg toeristisch is. Zoals het olifantenreservaat hier hadden wij een andere voorstelling van zoals in de omschrijving stond hadden wij dit veel kleinschaliger verwacht. Via mensen die ik heb gesproken tijdens de rondreis is dit ook zeker mogelijk op andere plekken. Wij begrijpen ook zeker dat er voor zekerheid wordt gekozen, zodat mensen niet ziek worden, geen gevaar lopen etc. maar sommige plekken zijn wel heel erg toeristisch.

Ook de safari, luipaard ook gezien, alleen wel in file daar heen gereden omdat de chauffeurs elkaar allemaal sms'en en er als een gek heen rijden. Beetje jammer...... (Singha Reizen: Sri Lanka is erg populair en in het hoogseizoen kan het daardoor druk zijn op de plaatsen die iedereen wil zien. In deze periode was bovendien de Kandy Perahera waardoor dit nog versterkt wordt). Wij hebben zeer zeker genoten van zowel de diversiteit van Sri Lanka als het paradijs Maladiven. Zeer mooie ervaring rijker. Bedankt voor alle goede zorgen en de organisatie.

Singha Reizen